Manchester City a deschis scorul în minutul 20, dintr-un penalty obținut de Kevin de Bruyne. Belgianul a fost faultat de Saiss în careu, iar arbitrul n-a stat pe gânduri și a arătat punctul cu var. Același De Bruyne a executat cu succes lovitura de la 11 metri, fără emoții, în partea stângă a portarului.
Phil Foden a dublat avantajul formației lui Pep Guardiola în minutul 32. Puștiul lui City a fost servit excelent de Raheem Sterling, care a dat dovadă de mult atruism. Acesta a întors mingea în centrul careului, de unde Foden a reluat cu latul în poarta părăsită de Rui Patricio.

Wolves - Manchester City 1-3. Formația lui Guardiola, debut cu dreptul în noul sezon din Premier League

Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
Wolves a redus din diferență cu 12 minute înainte de final, iar trupa lui Nuno Espirito Santo spera la o remiză. Raul Jimenez s-a înălțat superb în careul lui City și a reluat cu capul la colțul scurt centrarea expediată de Podence.
Jucătorii lui Guardiola au trăit cu emoții următoarele minute, până la golul lui Gabriel Jesus, care a liniștit complet apele. Atacantul lui City a șutat dintr-un unghi dificil, mingea a lovit un adversar și s-a scurs printre bară și Rui Patricio.
S-a încheiat 3-1 pentru Manchester City, care a bifat prima victorie din noul sezon din Premier League. Pentru vicecampioană urmează partida cu Leicester, de pe teren propriu (27 septembrie), transmisă în direct la Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31