Într-un meci dramatic, Manchester City a crezut că a trecut de ce e mai greu. Ederson a fost eliminat iar Raheem Sterling a ratat de două ori un penalty. Cu toate astea, echipa lui Guardiola conducea cu 2-0. Însă Wolves nu a renunțat așa ușor iar echipa lui Nuno Espirito Santo a luptat până la capăt și a întors scorul grație reușitelor lui Adama Traore, Raul Jimenez și Matt Doherty.
Drept urmare, șansele la titlu pentru City par să rămână pur teoretice: Liverpool are un avans de 14 puncte, cu un meci în minus.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
Planurile lui City de a rămâne în lupta pentru titlu au început prost, încă dinainte de meci: Jesus a avut probleme medicale iar Guardiola a fost nevoit să îl forțeze pe Aguero. Nu prea mult însă pentru că după ce Ederson a luat roșu în minutul 12 la o ieșire hazardată, argentinianul a fost înlocuit cu Claudio Bravo.
Momentul dificil a fost compensat pentru City cu penalty-ul primit în minutul 22. Sterling a ratat lovitura de la 11 metri, dar arbitrul a cerut repetarea. Sterling a ratat din nou, dar a ajuns primul la respingere și a înscris în cele din urmă.
După pauză, Sterling a dublat avantajul oaspeților dar după reușita englezului a urmat un asalt fără oprire al lui Wolves. Guardiola a făcut o mișcare demnă de Mourinho și l-a înlocuit pe De Bruyne cu Gundogan dar degeaba: ocaziile au început să curgă pentru Wolves, care domina jocul.
Adama Traore, care redusese din diferență mai devreme, s-a dovedit a fi mai puternic într-un duel 1 la 1 cu Mendy, l-a deposedat pe francez și a centrat perfect pentru Raul Jimenez care a adus egalarea. A urmat apoi o combinație inteligentă și amețitoare între Jimenez și Doherty iar ultimul a finalizat impecabil. Wolves a urcat pe cinci iar speranțele la titlu ale lui City s-au năruit.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38