Două noi partide au loc astăzi de la ora 16.00 în Premier League și sunt extrem de importante atât în lupta pentru locul 5, cel care ar urma să ducă în UEFA Champions League dacă suspendarea lui Manchester City rămâne după apelul la TAS, dar și în lupta pentru evitarea retrogradării.

MANCHESTER UNITED - WATFORD 3-0

Min 60. GOL MANCHESTER UNITED! Martial dublează avantajul gazdelor după ce Watford a avut un gol anulat pentru henț.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
Min 41. GOL MANCHESTER UNITED! Bruno Fernandes deschide scorul din penalty pentru gazde.
Iată echipele de start:
După patru partide fără victorie, având în vedere forma lui Manchester United, Nigel Pearson poate spera ca meciul cu diavolii să fie cel care să îi aducă un nou succes. Mai ales că va reveni unul dintre cei mai periculoși jucători, Ismaila Sarr, cel care a putut evolua în doar 11 partide în acest sezon. Trio-ul ofensiv format din Sarr, Deeney și Doulofeu poate pune probleme serioase defensivei lui United dar totul depinde de Sarr și dacă el va fi apt 100%.

WOLVERHAMPTON - NORWICH 3-0

Min 50. GOL WOLVES! Jimenez majorează avantajul gazdelor.
Min 20 & 30. DUBLĂ DIOGO JOTA! Portughezul reușește o dublă și aduce echipa lui Nuno Espirito Santo în avantaj. Jota a ajuns astfel la cinci goluri în două meciuri.
Iată echipele de start:
Buendia nu e neapărat cel mai bun jucător din punct de vedere defensiv iar Daniel Farke l-a ținut pe bancă în ultimele două meciuri din acest considerent. Însă dacă Norwich vrea să aibă șanse la salvarea de la retrogradare, trebuie să câștige meciuri iar creativitatea adusă pe teren de Buendia compensează pentru lipsurile sale din jocul defensiv. În meciul cu Wolvves, Buendia ar putea fi cel care face diferența.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Tottenham a plecat după Kostic
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08