Fostul fundaș central a cucerit șase titluri în Anglia, alături de Manchester United, formație care a dominat de o manieră categorică deceniul anterior din Premier League. În contextul în care Liverpool arată un fotbal mult mai slab decât în primăvară (ieri a făcut primul egal al sezonului pe teren propriu, cu Burnley), Rio Ferdinand a vorbit despre lipsa de motivație a elevilor lui Klopp. În acest context, fostul apărător a evocat un episod petrecut la United, după ce "diavolii" își asiguraseră matematic câștigarea titlului. Astfel, Wayne Rooney, un exemplu pentru toți pentru seriozitatea și profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul carierei, s-a prezentat amețit la un meci, după ce United câștigase campionatul.
"Îmi amintesc că am alergat pe lângă Rooney într-un meci și am simțit că băuse. "Wow, duhnești a alcool!", i-am zis. "Da, am ieșit în puburi toată săptămâna". E normal să vrei să sărbătorești după un sezon atât de lung. Acum, lucrurile sunt puțin diferite, pentru că jucătorii lui Liverpool nu au unde să iasă, din cauza pandemiei, dar e normal să intervină un sentiment de mulțumire și să nu mai poți fi capacitat la maximum", a dezvăluit Rio Ferdinand la Sky Sports.

Jucătorii lui Liverpool, imposibil să mai fie conectați la sezon

Liga Campionilor UEFA
Talentul lui Joao Felix, irosit la Atletico Madrid?! "Nu poate spune că a dat tot ce are mai bun"
06/04/2022 LA 15:28
Independent de cât de capacitați reușește Klopp să își țină băieții în general, pentru a da 100% pentru atingerea obiectivelor, acum nici discursul antrenorului cu cele mai bune calități din punct de vedere motivațional nu își atinge scopul. Asta pentru că Liverpool e în vacanță, fiind eliminată din toate celelalte competiții: nu a mers mai departe în FA Cup și a pierdut calificarea în sferturile Ligii Campionilor, după dubla cu Atletico Madrid.
"Nu am niciun dubiu, după ce câștigi titlul, mintea nu îți mai e setată 100% pe meciurile următoare. Dacă nu ai vreun meci ulterior în Champions League - iar Liverpool nu are -, intervine un sentiment de relaxare", a mai spus Rio Ferdinand.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/09/2847462.jpg
Liga Campionilor UEFA
Rio Ferdinand distruge United: "Și dacă îi iei pe Mbappe și Haaland, nu câștigi"
16/03/2022 LA 07:42
Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38