Votul a fost organizat de Emery pentru a găsi noul lider al echipei după plecările unor jucători cheie precum Laurent Koscielny și Nacho Monreal. Vicecăpitani vor fi, în ordine: Pierre-Emerick Aubameyang, Hector Bellerin, Alexandre Lacazette și Mesut Ozil. Dintre toți, Aubameyang pare să fie singurul titular incontestabil.
„Le-am dat o listă de valori și calități pentru a alege căpitanul și am votat; voiam să știu părerea lor. Xhaka este matur și are experiență, noi suntem mereu sub presiune ca antrenori, ca fotbaști, ca club. Cel mai important este să se ridice la nivelul așteptărilor și să își arate calitățile prin comportamentul său, prin devotament”, a declarat Emery.
Rezultatul votului nu este chiar o surpriză având în vedere că Xhaka a purtat banderola în toate cele șase apariții din acest sezon, însă îndoielile apar când vine vorba de forma sa de pe teren. Mai mulți suporteri l-au huiduit când a fost schimbat în minutul 72 în meciul cu Aston Villa și nu pare că elvețianul are garantat rolul de titular.
Africa Cup of Nations
Aubameyang se va întoarce în Anglia înainte de finalul Cupei Africii! Care este starea fotbalistului
17/01/2022 LA 10:34
„După vot, am vorbit cu el și vrem să schimbăm această opinie din afră, petnru că este foarte important respectul pe care el îl primește în vestiar. Am încredere în el – este un om bun, un bun profesionist, un jucător bun. Câteodată greșește, da, dar cel mai important este să analizeze și să învețe”, a afirmat Emery.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53