Granit Xhaka (27 de ani) nu traversează o perioadă foarte bună la Arsenal, iar acest lucru s-a văzut foarte clar la ultimul meci din campionat. După ce a fost schimbat în partida cu Crystal Palace (2-2) de pe Emirates Stadium, mijlocașul a fost huiduit copios de o parte a suporterilor din tribune. Xhaka le-a replicat cu câteva semne și cuvinte dure, apoi și-a dat tricoul jos și a plecat direct la vestiare.
Înaintea meciului de mâine contra celor de la Wolves, Unai Emery a vorbit despre situația lui Xhaka:
Mâine trebuie să ne concentrăm doar asupra meciului și nu cred că este o idee bună ca Granit să joace. În acest moment am nevoie de cei care vor să joace și care se antrenează corespunzător.
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707996.jpg

Xhaka: "Am primit mesaje cu amenințări către familia mea!"

Ieri seară, Granit Xhaka a postat pe contul oficial de Instagram un mesaj referitor la conflictul din ultimele zile dintre el și suporterii lui Arsenal. Elvețianul a spus că a primit multe mesaje în care el și familia sa au fost amenințați:
După un timp în care am stat să reflectez asupra ultimelor evenimente desfășurate, a venit momentul unei explicații. Scenele de la ultimul meci m-au mișcat profund. Iubesc acest club și întotdeauna am dat 100% atât în teren, cât și în afara lui. Faptul că nu am fost înțeles și am primit numeroase mesaje abuzive pe stadion sau în social media m-au durut foarte tare. Am simțit că nu mai rezist și am reacționat într-un mod negativ, în care am rănit la rândul meu o mare parte a familiei Arsenal. Nu asta a fost intenția mea și îmi pare rău dacă am lăsat să se înțeleagă acest lucru. Îmi doresc să revenim într-o relație de respect reiproc și să ne amintim de ce cu toții iubim fotbalul.
https://i.eurosport.com/2019/11/01/2707994.jpg
Xhaka a ajuns pe Emirates în 2016 și ușor ușor a devenit căpitanul lui Arsenal. 144 de apariții și 11 goluri are mijlocașul în tricoul "tunarilor". Arsenal ocupă locul cinci în Premier League, cu 16 puncte acumulate după 10 etape.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League
Liga Campionilor UEFA
E vremea schimbărilor în fotbal! Evoluția lui Unai Emery și ce va reuși Villarreal în semifinala UCL
17/04/2022 LA 10:37
Liga Campionilor UEFA
"PSG va câștiga UCL într-o zi"! Un fost antrenor al parizienilor știe de ce nu s-a reușit până acum
06/04/2022 LA 10:23