Atacantul ivorian a fost subiectul mai multor zvonuri conform cărora ar urma să plece la Arsenal sau Evereton, însă Palace și-a menținut poziția fermă și nu l-a lăsat să plece. După ce a semnat un contract pe cinci ani prin care câștigă 145.000 de euro pe săptămână, Zaha a fost nevoit să rămână pe Selhurst Park.
Palace se află acum pe locul patru în clasament iar Zaha a recunoscut că respectul său pentru manager, fani și coechipieri l-a determinat să nu lase dezamăgirea să îi afecteze randamentul.
”A trebuit să las capul jos și să joc fotbal. Mi-aș fi blocat propriul progres dacă stăteam și mă plângeam fără să joc cum trebuie”, a declarat Zaha pentru BBC Africa.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM O ORĂ
”Am prea mult respect pentru managerul meu, fani și coechipieri pentru a-i trata astfel. M-am gândit ”ok, nu s-a întâmplat ce mi-aș fi dorit dar trebuie să îmi văd de treabă. Evident, la început nu mă concentram cum trebuie pe fotbal dar a trebuit să mă mobilizez și să îmi văd de treabă pentru ca echipa merita asta”, a afirmat Zaha.
În ceea ce privește viitorul său de la Palace, Zaha a afirmat: ”Vom vedea ce se va întâmpla”.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53