Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ziyech a ajuns la un acord cu Chelsea. "Sunt mândru că voi juca la un asemenea club"

Irina Aldea

Publicat 24/02/2020 la 09:01 GMT+2

Hakim Ziyech (26 de ani) va fi noul jucător al lui Chelsea începând cu vara acestui an. Marocanul a ajuns la un acrod cu clubul din Londra.

Hakim Ziyech (Ajax Amsterdam)

Credit imagine: Getty Images

Clubul de pe Stamford Bridge a anunțat, printr-un comuncat oficial, că a ajuns la un acord cu campioana Olandei, Ajax Amsterdam, pentru a-l aduce, în vară, pe Hakim Ziyech. "Lăncierii" urmează să primească 40 de milioane de euro în urma acestei tranzacții. Marocanul mai are contract cu Ajax până în 2022, însă londonezii au anunțat deja că Ziyech a semnat pentru cinci ani cu Chelsea.
"Sunt încântat și mândru că voi juca la un asemenea club așa cum este Chelsea. De abia aștept sezonul următor și sper să putem reuși lucruri grozave împreună", a fost mesajul mijlocașului marocan. 50 de milioane de euro este cota lui Hakim Ziyech, conform transfermarkt.com. El a fost transferat de Ajax, în vara lui 2016, de la FC Twente, pentru suma de 11 milioane de euro.

Hakim Ziyech, la Chelsea

Ziyech a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Ajax în sezonul 2018/2019 în care clubul olandez a ajuns în semifinalele Champions League. Marocanul a înscris 21 de goluri și a oferit 17 pase de gol. Jucătorul în vârstă de 26 de ani se află sub contract cu Ajax până în 2022. În ultimele două sezoane, Ziyech are 29 de goluri marcate și 39 de assist-uri - mai multe decât Willian și Pedro împreună.
Mijlocașul de 26 de ani este unul tehnic, capabil de pase extrem de dificile care pot desface apărările compacte. De asemenea, el este și un specialist al fazelor fixe, în special privind centrările de pe partea dreaptă. Mai mult, este un marcator, reușind peste 100 de goluri în toată cariera, pentru club și națională.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo