Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ziyech, dorit intens de două rivale din Premier League. 50 milioane de euro cer oficialii lui Ajax

Cosmin Cioboata

Publicat 05/01/2020 la 18:21 GMT+2

Hakim Ziyech este dorit intens de cele două rivale din nordul Londrei: Arsenal și Tottenham. 50 milioane de euro este suma cerută de Ajax Amsterdam pentru realizarea mutării, chiar în această lună.

ziyech arsenal spurs

Credit imagine: Getty Images

Potrivit Calciomercato, oficialii campioanei Olandei sunt dispuși să negocieze cu cele două cluburi din Premier League pentru atacantul de 26 de ani. Marocanul, adus în 2016 de la Twente, este o piesă importantă din primul 11 al lui Ajax, alături de care Ziyech a ajuns până în semifinalele Champions League, în sezonul anterior.
21 de goluri și 24 de assist-uri a reușit Ziyech în sezonul 2018/2019, performanțe care le-au trezit interesul celor de la Arsenal și Spurs.
ziyech arsenal spurs

Arteta, pregătit pentru perioada de transferuri

Mikel Arteta, numit recent pe banca lui Arsenal, a vorbit despre nevoia unor jucători care să întărească forța echipei, iar Ziyech ar putea fi unul dintre transferurile din următoarea perioadă:
"Vom încerca să fim foarte activi pe piața transferurilor și vom analiza jucătorii de care avem nevoie. Este obligația noastră, a celor din staff, să realizăm cele mai potrivite transferuri.", a spus Arteta.
Cota de piață a lui Ziyech a crescut semnificativ în ultimele trei sezoane și jumătate petrecute la Ajax. Adus de oficialii din Amsterdam în schimbul sumei de 11 milioane de euro în vara anului 2016, atacantul marocan valorează acum 50 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo