Juventus vrea neapărat să-l aducă pe Pogba în această iarnă, dar transferul nu poate fi făcut în condițiile pe care le dorelte Manchester United. Criza din 2020 a lovit puternic clubul din Torino și singura variantă în care se poate face această afacere este un schimb de fotbaliști. Campionul mondial din 2018 poate reveni în Italia după un schimb cu Paulo Dybala și Bernardeschi. Italianul este deschis la negocieri, dar Dybala nu este convins că ar poutea face față provocării din Premier League.

Juventus, cea mai bună perioadă din cariera lui Pogba

Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
Pogba a jucat cel mai bine în tricoul lui Juve. Fracezul s-a simțit excelent între 2012 și 2016, când a cucerit 8 trofee și a jucat finala Champions League în 2015. Italienii au rămas cu impresia că Pogba ar fi piesa lipsă din puzzleul lui Juve în acest moment.

Football Soccer - Juventus v Milan - Italian Cup Final - Olympic stadium, Rome, Italy - 21/05/16 Juventus' Paul Pogba holds the cup at the end of the match against AC Milan

Credit imagine: Reuters

Faptul că Pogba a fost bun prieten cu Dybala la Juventus a fost interpretat de ziarele din Torino ca fiind un semn ca cei doi să formeze din nou un cuplu în tricoul campioanei Italiei. De accea, italienii sunt convinși că Juventus ar fi mai degrabă tentată să-l introducă pe Cristiano Ronaldo în această afacere. Astfel, Juve ar scăpa și de salariul uriaș pe care portughezul îl încasează în Piemont.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25