Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Afacerea iernii! Juventus oferă 2 jucători foarte buni pentru Pogba

Ion Alexandru

Actualizat 19/12/2020 la 11:21 GMT+2

Pogba nu mai vrea să continue la Manchester United, iar Juventus îl vrea înapoi. Italienii nu au bani de chetuit pentru un transfer de o asemenea anvergură și pun pe masa negocierilor doi jucători valoroși: Paulo Dybala și Federico Bernardeschi.

Juventus-Manchester United - 2018 - Ronaldo-Pogba

Credit imagine: Getty Images

Juventus vrea neapărat să-l aducă pe Pogba în această iarnă, dar transferul nu poate fi făcut în condițiile pe care le dorelte Manchester United. Criza din 2020 a lovit puternic clubul din Torino și singura variantă în care se poate face această afacere este un schimb de fotbaliști. Campionul mondial din 2018 poate reveni în Italia după un schimb cu Paulo Dybala și Bernardeschi. Italianul este deschis la negocieri, dar Dybala nu este convins că ar poutea face față provocării din Premier League.

Juventus, cea mai bună perioadă din cariera lui Pogba

Pogba a jucat cel mai bine în tricoul lui Juve. Fracezul s-a simțit excelent între 2012 și 2016, când a cucerit 8 trofee și a jucat finala Champions League în 2015. Italienii au rămas cu impresia că Pogba ar fi piesa lipsă din puzzleul lui Juve în acest moment.
picture

Pogba a cucerit 8 trofee la Juventus

Credit imagine: Reuters

Faptul că Pogba a fost bun prieten cu Dybala la Juventus a fost interpretat de ziarele din Torino ca fiind un semn ca cei doi să formeze din nou un cuplu în tricoul campioanei Italiei. De accea, italienii sunt convinși că Juventus ar fi mai degrabă tentată să-l introducă pe Cristiano Ronaldo în această afacere. Astfel, Juve ar scăpa și de salariul uriaș pe care portughezul îl încasează în Piemont.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo