Arsenal și Liverpool s-au anihilat reciproc în prima repriză. Chiar dacă trupa lui Klopp a avut mai mult inițiativa, la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0.
În partea secundă "cormoranii" au apăsat și mai mult pedale de accelerație și au rezolvat meciul în numai 4 minute. Diogo Jota, intrat pe teren în minutul 61, a deschis scorul în minutul 64, după o centrare a lui Alexander Arnold, iar în minutul 68 Salah a făcut 2-0, înscriind elegant printre picioarele lui Leno.
Scorul final a fost stabilit de Diogo Jota în minutul 82, portughezul reușind dubla după un assist al lui Mane.
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
ACUM 3 ORE

Arsenal-Liverpool 0-3 | "Cormoranii" sunt la doar 2 puncte de locurile de Champions League

Prin acest succes Liverpool ia o serioasă gură de oxigen în lupta pentru ocuparea unui loc de Champions League în sezonul viitor. Trupa lui Klopp a profitat și de contra lui West Brom și s-a apropiat la numai 2 puncte de londonezi. Totuși, "cormoranii" pot fi depășiți la finalul acestei etape de West Ham, Tottenham sau chiar Everton.
Victoria cu Arsenal reprezintă și un surplus de moral pentru echipa de pe Anfield înaintea primei manșe din sferturile Champions League contra lui Real Madrid. După meciul din capitala Spaniei, Liverpool va juca pe teren propriu cu Aston Villa în etapa următoare din Premier League.
În schimb, Arsenal și-a cam compromis șansele de a ocupa un loc de cupă europeană la finalul stagiunii. Totuși, "tunarii" pot să-l obțină dacă vor câștiga Europa League. Primul pas va fi joia viitoare, când vor juca pe Emirates prima manșă din sferturi, contra Slaviei Praga.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 7 ORE
Fotbal
Klopp chiar e genial! Guardiola voia să plătească 88 de milioane pe el, dar ajunge la Liverpool
ACUM 7 ORE