Arsenal și Liverpool s-au anihilat reciproc în prima repriză. Chiar dacă trupa lui Klopp a avut mai mult inițiativa, la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0.
În partea secundă "cormoranii" au apăsat și mai mult pedale de accelerație și au rezolvat meciul în numai 4 minute. Diogo Jota, intrat pe teren în minutul 61, a deschis scorul în minutul 64, după o centrare a lui Alexander Arnold, iar în minutul 68 Salah a făcut 2-0, înscriind elegant printre picioarele lui Leno.
Scorul final a fost stabilit de Diogo Jota în minutul 82, portughezul reușind dubla după un assist al lui Mane.
Premier League
Omul care a "pus umărul" la "divorțul" Ronaldo-United i-a găsit echipă lui CR7: "Etapa 2"
23/11/2022 LA 08:12

Arsenal-Liverpool 0-3 | "Cormoranii" sunt la doar 2 puncte de locurile de Champions League

Prin acest succes Liverpool ia o serioasă gură de oxigen în lupta pentru ocuparea unui loc de Champions League în sezonul viitor. Trupa lui Klopp a profitat și de contra lui West Brom și s-a apropiat la numai 2 puncte de londonezi. Totuși, "cormoranii" pot fi depășiți la finalul acestei etape de West Ham, Tottenham sau chiar Everton.
Victoria cu Arsenal reprezintă și un surplus de moral pentru echipa de pe Anfield înaintea primei manșe din sferturile Champions League contra lui Real Madrid. După meciul din capitala Spaniei, Liverpool va juca pe teren propriu cu Aston Villa în etapa următoare din Premier League.
În schimb, Arsenal și-a cam compromis șansele de a ocupa un loc de cupă europeană la finalul stagiunii. Totuși, "tunarii" pot să-l obțină dacă vor câștiga Europa League. Primul pas va fi joia viitoare, când vor juca pe Emirates prima manșă din sferturi, contra Slaviei Praga.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12