Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal - Liverpool 0-3 | Diogo Jota și Salah au adus o victorie clară pentru "cormorani"

Nicu Savin

Actualizat 04/04/2021 la 00:03 GMT+3

Arsenal - Liverpool 0-3 | Echipa lui Jurgen Klopp a obținut o victorie mare pe terenul lui Arsenal și s-a apropiat la doar 2 puncte de locul 4, care asigură prezența în grupele Champions League în sezonul următor.

Diogo Jota (FC Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Arsenal și Liverpool s-au anihilat reciproc în prima repriză. Chiar dacă trupa lui Klopp a avut mai mult inițiativa, la pauză s-a intrat la egalitate, 0-0.
În partea secundă "cormoranii" au apăsat și mai mult pedale de accelerație și au rezolvat meciul în numai 4 minute. Diogo Jota, intrat pe teren în minutul 61, a deschis scorul în minutul 64, după o centrare a lui Alexander Arnold, iar în minutul 68 Salah a făcut 2-0, înscriind elegant printre picioarele lui Leno.
Scorul final a fost stabilit de Diogo Jota în minutul 82, portughezul reușind dubla după un assist al lui Mane.

Arsenal-Liverpool 0-3 | "Cormoranii" sunt la doar 2 puncte de locurile de Champions League

Prin acest succes Liverpool ia o serioasă gură de oxigen în lupta pentru ocuparea unui loc de Champions League în sezonul viitor. Trupa lui Klopp a profitat și de contra lui West Brom și s-a apropiat la numai 2 puncte de londonezi. Totuși, "cormoranii" pot fi depășiți la finalul acestei etape de West Ham, Tottenham sau chiar Everton.
Victoria cu Arsenal reprezintă și un surplus de moral pentru echipa de pe Anfield înaintea primei manșe din sferturile Champions League contra lui Real Madrid. După meciul din capitala Spaniei, Liverpool va juca pe teren propriu cu Aston Villa în etapa următoare din Premier League.
În schimb, Arsenal și-a cam compromis șansele de a ocupa un loc de cupă europeană la finalul stagiunii. Totuși, "tunarii" pot să-l obțină dacă vor câștiga Europa League. Primul pas va fi joia viitoare, când vor juca pe Emirates prima manșă din sferturi, contra Slaviei Praga.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo