Joao Cancelo a trăit clipe de coșmar joi seară. 4 hoți au intrat peste el în casă și l-au jefuit! Iubita lui Joao Cancelo, Daniela și fetița lor de doi ani Alicia au asistat la acest incident. Fotbalistul portughez de 27 de ani nu a reușit să-i oprească pe hoții care i-au furat toate bijuteriile. Joao Cancelo s-a luptat cu hoții care i-au pătruns în casă și s-a ales cu o zgârietură deasupra ochiului drept.
Fundașul lui Guardiola locuiește într-o suburbie a orașului Manchester și a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la City în 2021. Joao Cancelo a postat un mesaj pe Instagram.
”Din păcate, am fost atacat de patru lași care m-au lovit și au încercat să-mi rănească și familia. Când vrei să le ții piept, asta se întâmplă. Au reușit să-mi fure toate bijuteriile și m-au lăsat cu loviturile acestea pe față. Nu știu cum poate exista atâta răutate în unii oameni. Cel mai important lucru pentru mine este familia și, din fericire, toți sunt bine”, a scris Joao Cancelo.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
IERI LA 08:30
Singura veste bună este că portughezul a reușit să-și protejeze familia, iar acum poliția engleză îi caută pe atacatori.
Manchester City a reacționat imediat pe twitter.
"Suntem șocați și dezgustați de ce i s-a întâmplat lui Joao Cancelo și familiei sale. Îl vom ajuta în orice mod posibil și vom fi alături de poliție în tentativa de a-i prinde pe cei vinovați" a scris clubul din Manchester contul de twitter.
Joao Cancelo a venit în 2019 de la Juventus și a fost un jucător foarte important pentru toate succesele lui Manchester City din ultimii 2 ani. Titular în ultima victorie din campionat, 1-0 pe terenul lui Brentford, Joao Cancelo ar putea asat să-și revină după acest incident regretabil. Arsenal - Manchester City este primul meci anului din fotbalul european. Partida de pe Emirates din Londra va fi sâmbătă de la ora 14.30 pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
IERI LA 16:46
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55