Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Borussia Dortmud aduce încă un puști englez de mare viitor de la Manchester City

Ion Alexandru

Publicat 30/12/2020 la 12:04 GMT+2

Borussia Dortmund a pus ochii pe Jayden Braaf. Olandezul 18 ani este extremă stânga și a făcut senzație în campionatul u23 al Angliei.

Jayden Braaf (Manchester City)

Credit imagine: Getty Images

Jadon Sancho, episodul 2. Borussia Dortmund vrea să repete succesul cu Sancho pe același traseu. Sancho a fost crescut de Manchester City și s-a rafinat la Dortmund. Acum, nemții vor să plătească 10 milioanme de euro pentru puștiul care a învățat fotbal la Ajax, dar de aproape 3 ani este la Manchester.

Jayden Braaf, viteză și tehnică

Jayden Braaf a impresionat la Manchester City cu același calități pe care le are Sancho. Olandezul de 18 ani se simte excelent în banda stângă, dar poate evolua și în dreapta. De asemenea, puștiul cu origini în Surinam are o tehnică în regim de viteză strălucitoare. Cotidianul german "Bild" anunță că negocierile sunt aproape de finalizare, dar Borussia Dortmund vrea să dea pe loc doar 8 din cele 10 milioane cerute de Manchester City. Englezii nu mai vor să repete greșeala Sancho și doresc să insereze o clauză de răscumpărare de 40 de milioane, care poate fi activată până în 2022.
Un alt amănunt interesant este că Braaf este impresariat de Stellar Football care îi are sub contract pe Pickford, Mount, Grealish, Chilșwell sau Camavinga. Braaf se poate alătura echipei de Champions League cele mai multe staruri sub 21 de ani încă din ianuarie.
Youssofa Moukoko și Erling Haaland

Baby Borussia

  • Erling Haaland - 20 de ani
  • Jude Bellingham - 17 ani
  • Giovanni Reyna - 18 ani
  • Reinier - 18 ani
  • Jadon Sancho - 20 de ani
  • Youssoufa Moukoko - 16 ani
  • Mateu Bauza - 20 de ani
  • Dan-Axel Zagadou - 21 de ani
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo