Manchester United este probabil una dintre cele mai imprevizibile formații din Premier League. Capabilă să ”demoleze” echipe extraordinare precum RB Leipzig cu 5-0, să câștige impresionant acasă la PSG pentru ca apoi să cedeze în fața unor formații precum Crystal Palace.
Așa că nu se știa ce Manchester United vom vedea în acțiune la Londra în meciul cu West Ham. Ei bine, în prima repriză, am avut parte de a doua variantă a lui United. Una fără De Gea, Bruno Fernandes și Marcus Rashford. Dar mai ales, una cu o apărare demnă de ”sunday league”.
West Ham a deschis meritat scorul chiar înainte de pauză prin Tomas Soucek. Încă un gol din corner primit de Manchester United, o reușită care l-a adus la exasperare pe Rio Ferdinand, cel care a postat pe Twitter imediat după gol: ”Apărarea lui United este pur și simplu...”. Nu mai e nevoie de cuvinte, câteodată.
Bundesliga
Dormund neagă că Haaland are clauză de reziliere! Detaliul care aruncă în aer situația norvegianului
ACUM 9 ORE

West Ham - Manchester United 1-3. Bruno și Rashford schimbă soarta jocului

Ole Gunnar Solskjaer și-a dat seama că ceva nu merge așa că a apelat la Bruno Fernandes și Marcus Rashford iar diferența s-a simțit imediat. În minutul 65 după o pătrundere a lui Bruno Fernandes, portughezul îl găsește excelent pe Paul Pogba iar francezul, care fusese absent total din joc până în acel moment, a trimis un șut plasat de la marginea careului prin a adus egalarea. O execuție într-adevăr superbă, fix de ce avea nevoie United.
A urmat apoi un meci într-o singură direcție iar dominarea lui United s-a concretizat din nou în minutul 60. Alex Telles a centrat excelent pentru Greenwood iar englezul, după o preluarea care părea inițial prea largă, s-a întors și a șutat imparabil pentru a aduce diavolii în avantaj.
În minutul 78 Mata l-a găsit pe Rashford iar englezul l-a lobat fără probleme pe Fabianski pentru a stabili, practic, soarta celor trei puncte. A fost cu siguranță un meci cu două reprize diametral opuse. Manchester United pleacă cu mai multe semne de întrebare decât cu răspunsuri după această partidă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Ralf Rangnick va încasa o sumă fabuloasă dacă îl va convinge pe Haaland să meargă la Man United
ACUM 13 ORE
Premier League
Ralf Rangnick și-a rezolvat problemele cu viza, dar va sta în tribune la meciul cu Arsenal
ACUM 13 ORE