Manchester United a venit la Burnley cu un singur gând - să treacă pe primul loc în Premier League pentru prima oară în a doua parte a sezonului de când Sir Alex Ferguson a părăsit echipa în 2013.
Au trecut șapte ani de atunci iar având în vedere începutul dezechilibrat de sezon, o clasare pe primul loc în ianuarie părea un vis. Așadar deplasarea de la Burnley, un meci banal în oricare alte circumstanțe, a devenit una cheie.
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
ACUM 2 ORE
Gazdele au început meciul în stilul caracteristic, aruncând mingi lungi însă defensiva lui United nu a avut probleme mari. Diavolii au fost cei care au avut posesia și ocaziile. Și golul. Însă anulat. Lovitura de cap a lui Maguire a fost anulată imediat de Kevin Friend pentru un fault în atac.
Cu toate acestea, United a continuat atacurile iar în minutul 45 o execuție perfectă a lui Martial, o rachetă care părea să își încheie drumul doar în vinclul porții lui Pope, a fost salvată spectaculos de portarul gazdelor.

Burnley - Manchester United 0-1. Noul lider din Premier League

Repriza a doua a continuat în același ritm. Manchester United a fost echipa care a dominat iar jocul diavolilor a progresat constant. Golul ”plutea în aer” dacă este să folosim un clișeu - dacă Burnley nu a avut niciun șut pe poartă în primele 30 de minute ale reprizei, United a fost constant prezentă în careul advers.
Inevitabilul s-a produs în minutul 71. Rashford a avut o cursă excelentă pe partea dreaptă, a știut să se poziționeze perfect, a tras după el fundașii adverși în careu iar acest lucru i-a oferit deschiderea perfectă lui Paul Pogba, al cărui voleu ușor deviat de la marginea careului s-a oprit doar în plasa porții lui Nick Pope.
Așadar Manchester United s-a impus la Burnley cu 1-0 iar diavolii au urcat pe primul loc în Premier League, la trei puncte distanță de Liverpool. Urmează marele derby în weekendul viitor: Liverpool - Manchester United, în direct pe Eurosport 1.
Rezumatul meciului Burnley - Manchester United 0-1, din Premier League:

Rezumatul meciului Burnley - Manchester United 0-1, din Premier League

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
ACUM 17 ORE