Mikel Arteta a dezvăluit că Pierre-Emerick Aubameyang este plasat în carantină după ce și-a rezolvat problemele personale. Absența sa de la ultimele partide a ridicat multe semne de întrebare, dar gabonezul a explicat motivele pentru care nu a putut juca în tricoul lui Arsenal în ultimele 3 meciuri. Mama lui Aubameyang este bolnavă și el a fost acasă pentru a fi alături de ea.
"Trebuie să urmăm cu strictețe protocolul, dar sperăm să-l avem cât mai repede în teren. A avut probleme în familie, dar a revenit și este în carantină. Lucrăm cu Premier League pentru a găsi o posibilitate ca Pierre să fie din nou la antrenamente cât mai rapid" a spus Mikel Arteta după egalul, 0-0, dintre Arsenal și Manchester United de sâmbătă seara.
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei cu numărul 26 din Premier League
02/03/2021 LA 08:46

Arsenal nu a mai pierdut de la Crăciun

Arsenal a fost nevoită să joace împotriva lui Manchester United fără trei jucători foarte importanți. Kieran Tierney și Bukayo Saka au lipsit și ei din cauza unor probleme medicale.
" Evident că aceste absențe contează, dar mă bucur că echipa a jucat bine și am obținut un rezultat bun" a declarat Arteta, care visează la o ascensiune fulminantă în 2021. Arsenal nu a mai pierdut de la Crăciun și a urcat până pe locul 8 în Premier League.
"Echipa este într-un moment bun și sper să construim în continuare pentru viitor" a concluzionat Arteta.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Mikel Arteta, doar cuvinte de laudă la adresa unui fotbalist. Jucătorul dorit definitiv la Arsenal
22/02/2021 LA 17:16
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei cu numărul 24 din Premier League
16/02/2021 LA 05:09