Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Căpitanul lui Arsenal, Aubameyang a intrat în carantină, după ce a revenit în Anglia

Ion Alexandru

Actualizat 31/01/2021 la 09:41 GMT+2

Pierre-Emerick Aubameyang a ratat ultimele 3 meciuri ale lui Arsenal. Căpitanul londonezilor și-a vizitat mama care este bolnavă și acum este în carantină. Arsenal a solicitat Premier League ca Aubameyang să facă mai multe teste pentru a reveni mai repede la antrenamente.

Pierre-Emerick Aubameyang

Credit imagine: Getty Images

Mikel Arteta a dezvăluit că Pierre-Emerick Aubameyang este plasat în carantină după ce și-a rezolvat problemele personale. Absența sa de la ultimele partide a ridicat multe semne de întrebare, dar gabonezul a explicat motivele pentru care nu a putut juca în tricoul lui Arsenal în ultimele 3 meciuri. Mama lui Aubameyang este bolnavă și el a fost acasă pentru a fi alături de ea.
"Trebuie să urmăm cu strictețe protocolul, dar sperăm să-l avem cât mai repede în teren. A avut probleme în familie, dar a revenit și este în carantină. Lucrăm cu Premier League pentru a găsi o posibilitate ca Pierre să fie din nou la antrenamente cât mai rapid" a spus Mikel Arteta după egalul, 0-0, dintre Arsenal și Manchester United de sâmbătă seara.

Arsenal nu a mai pierdut de la Crăciun

Arsenal a fost nevoită să joace împotriva lui Manchester United fără trei jucători foarte importanți. Kieran Tierney și Bukayo Saka au lipsit și ei din cauza unor probleme medicale.
" Evident că aceste absențe contează, dar mă bucur că echipa a jucat bine și am obținut un rezultat bun" a declarat Arteta, care visează la o ascensiune fulminantă în 2021. Arsenal nu a mai pierdut de la Crăciun și a urcat până pe locul 8 în Premier League.
"Echipa este într-un moment bun și sper să construim în continuare pentru viitor" a concluzionat Arteta.
Program Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo