Mikel Arteta a dezvăluit că Pierre-Emerick Aubameyang este plasat în carantină după ce și-a rezolvat problemele personale. Absența sa de la ultimele partide a ridicat multe semne de întrebare, dar gabonezul a explicat motivele pentru care nu a putut juca în tricoul lui Arsenal în ultimele 3 meciuri. Mama lui Aubameyang este bolnavă și el a fost acasă pentru a fi alături de ea.
"Trebuie să urmăm cu strictețe protocolul, dar sperăm să-l avem cât mai repede în teren. A avut probleme în familie, dar a revenit și este în carantină. Lucrăm cu Premier League pentru a găsi o posibilitate ca Pierre să fie din nou la antrenamente cât mai rapid" a spus Mikel Arteta după egalul, 0-0, dintre Arsenal și Manchester United de sâmbătă seara.
Serie A
Aubameyang a povestit un episod fabulos între Ancelotti și Ronaldo Nazario, de acum 15 ani
IERI LA 08:56

Arsenal nu a mai pierdut de la Crăciun

Arsenal a fost nevoită să joace împotriva lui Manchester United fără trei jucători foarte importanți. Kieran Tierney și Bukayo Saka au lipsit și ei din cauza unor probleme medicale.
" Evident că aceste absențe contează, dar mă bucur că echipa a jucat bine și am obținut un rezultat bun" a declarat Arteta, care visează la o ascensiune fulminantă în 2021. Arsenal nu a mai pierdut de la Crăciun și a urcat până pe locul 8 în Premier League.
"Echipa este într-un moment bun și sper să construim în continuare pentru viitor" a concluzionat Arteta.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Arteta, discurs de mare antrenor, după succesul lui Arsenal cu Spurs!Ce a spus despre lupta la titlu
01/10/2022 LA 15:37
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
28/09/2022 LA 09:24