De MARIAN URSESCU
Manchester City a reușit să obțină semnătura atacantului argentinian Julian Alvarez de la River Plate. City va plăti pe el clubului din Buenos Aires suma de 15 milioane de lire sterline, potrivit celor de la Daily Mail.
Cei de la Manchester City au fost de acord cu cererea celor de la River Plate. Astfel, Alvarez va rămâne să joace pentru clubul sud-american cel puțin până în luna iunie. Ar mai fi existat o discuție ca atacantul să rămână tot anul 2022, urmând să ajungă în Europa în ianuarie 2023. Asta pentru ca River Plate să-l poată folosi în ultimele etape din Copa Libertadores, echivalentul Ligii Campionilor pe continentul sud-american.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58

Golgeterul campionatului Argentinei cu 18 goluri marcate

Alvarez a marcat 18 goluri în sezonul trecut contribuind din plin la câștigarea titlului de către River Plate după o pauză de 7 ani. Alvarez a fost golgeterul Argentinei.
Alvarez a câștigat cu Argentina și Copa America, anul trecut, dar a avut doar patru apariții, de fiecare dată intrând din postura de rezervă.
HOȚII I-AU SPART CASA LUI LINDELOF ÎN TIMPUL MECIULUI CU BRENTFORD! FAMILIA S-A ASCUNS
Pentru Julian Alvarez s-au mai bătut alte două cluburi mari ale Europei, Inter Milano și rivalii din oraș, Manchester United. Dar City a avut câștig de cauză într-o lovitură de transfer pentru antrenorul Pep Guardiola și directorul sportiv Txiki Begiristain.
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 35-a din Premier League
03/05/2022 LA 08:30