De MARIAN URSESCU
Ralf Rangnick, managerul lui Manchester United, a spus că șefii lui au blocat trei transferuri importante, în luna ianuarie, inclusiv pe Luis Diaz.
Rangnick i-a acuzat pe șefii lui Manchester United că au stricat speranțele de Liga Campionilor ale echipei, nedorind să cumpere niciun atacant la mercatoul din ianuarie. Managerul identificase trei ținte importante: Luis Diaz, Julian Alvarez și Dusan Vlahovic și susține că Manchester United i-a răspuns cu un NU categoric.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 5 ORE
Rangnick a spus că este clar că United are nevoie de un alt atacant, cu Anthony Martial împrumutat la Sevilla, Mason Greenwood suspendat și Edinson Cavani nesigur din punct de vedere fizic. „Am pierdut trei atacanți pe termen lung”, a spus Rangnick pentru The Mirror. Ar fi trebuit să încercăm să semnăm un jucător în cele 48 de ore pe care le-am avut, din moment ce știam că Mason nu va fi disponibil și Anthony plecase deja împrumutat. Știam, de asemenea, că Edinson ar putea să nu fie disponibil pentru opt din 10 jocuri, dar nu am făcut-o”, adeclarat răspicat Ralf Rangnick.

Răspunsul de la Consiliul de Administrație: NU categoric!

Toți cei trei atacanți ochiți de managerul interimar al lui United au avut evolții senzaționale în ultima perioadă. Diaz a ajuns la Liverpool, Alvarez va fi la Manchester City, din vară, iar Vlahovic, care la acea vreme era încă la Fiorentina, a ajuns la Juventus.
”Am vorbit cu Consiliul de Administrație și le-am transmis: „Nu ar trebui măcar să vorbim, să analizăm și să aflăm dacă putem obține măcar un jucător, împrumutat sau definitiv?”. "Până la urmă răspunsul a fost <nu>”.
United a fost reticentă să semneze un atacant din cauza intervalului scurt de timp disponibil. De asemenea, ei nu au vrut să semneze un atacant, știind că un nou manager permanent sosește în vară și s-ar putea să nu-l dorească pe acel jucător.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
19/05/2022 LA 17:45
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30