Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?

Eurosport
DeEurosport

Publicat 07/05/2022 la 14:58 GMT+3

Managerul Ralf Rangnick dă cărțile pe față. Luis Diaz, Julian Alvarez și Dusan Vlahovic au fost pe lista ”diavolilor”, dar conducerea nu i-a dorit

Ralf Rangnick

Credit imagine: AFP

De MARIAN URSESCU
Ralf Rangnick, managerul lui Manchester United, a spus că șefii lui au blocat trei transferuri importante, în luna ianuarie, inclusiv pe Luis Diaz.
Rangnick i-a acuzat pe șefii lui Manchester United că au stricat speranțele de Liga Campionilor ale echipei, nedorind să cumpere niciun atacant la mercatoul din ianuarie. Managerul identificase trei ținte importante: Luis Diaz, Julian Alvarez și Dusan Vlahovic și susține că Manchester United i-a răspuns cu un NU categoric.
Rangnick a spus că este clar că United are nevoie de un alt atacant, cu Anthony Martial împrumutat la Sevilla, Mason Greenwood suspendat și Edinson Cavani nesigur din punct de vedere fizic. „Am pierdut trei atacanți pe termen lung”, a spus Rangnick pentru The Mirror. Ar fi trebuit să încercăm să semnăm un jucător în cele 48 de ore pe care le-am avut, din moment ce știam că Mason nu va fi disponibil și Anthony plecase deja împrumutat. Știam, de asemenea, că Edinson ar putea să nu fie disponibil pentru opt din 10 jocuri, dar nu am făcut-o”, adeclarat răspicat Ralf Rangnick.

Răspunsul de la Consiliul de Administrație: NU categoric!

Toți cei trei atacanți ochiți de managerul interimar al lui United au avut evolții senzaționale în ultima perioadă. Diaz a ajuns la Liverpool, Alvarez va fi la Manchester City, din vară, iar Vlahovic, care la acea vreme era încă la Fiorentina, a ajuns la Juventus.
”Am vorbit cu Consiliul de Administrație și le-am transmis: „Nu ar trebui măcar să vorbim, să analizăm și să aflăm dacă putem obține măcar un jucător, împrumutat sau definitiv?”. "Până la urmă răspunsul a fost <nu>”.
United a fost reticentă să semneze un atacant din cauza intervalului scurt de timp disponibil. De asemenea, ei nu au vrut să semneze un atacant, știind că un nou manager permanent sosește în vară și s-ar putea să nu-l dorească pe acel jucător.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo