Miliardarul Aliko Dangote are un plan de cumpărarea lui Arsenal și a făcut deja câteva declarații în acest sens. Nigerianul, supranumit "Regele zahărului", este îndrăgostit de echipa din Nordul Londrei de foarte mulți ani.
Dangote a făcut deja câteva mutări interesante care conduc la ideea că în viitorul apropiat va face o oferta americanului Stan Kroenke, proprietarul lui Arsenal.
"Este o echipă pe care vreau să o cumpăr. Averea mea a ajuns la 20 de miliarde și asta îmi o anumită libertate de mișcare, dar în același timp responsabilități uriașe. Contruiesc o clădire pentru compania mea și când această investiție va fi finalizată mă voi putea gândi la o altă investiție. Voi cumpăra Arsenal după ce termin proiectele aflate în desfășurare. Când voi prelua echipa, Arsenal va intra într-o nouă eră" a spus tranșant miliardarul nigerian.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
ACUM 16 ORE
Aliko Dangote va finaliza în câteva zile construcția celei mai mari rafinării din Africa, iar suma investită este de 2 miliarde de euro!

Defensiva lui Arsenal doarme iar Tielemans deschide scorul

Arsenal, în cădere liberă

Actualul proprietar, Stan Kroenke a cumpărat Arsenal în 2011. Din acel moment, echipa londoneză a produs profit pentru miliardarul american, dar performanțele sportive sunt din ce în ce mai slabe. Arsenal a luat doar 4 Cupe ale Angiei în ultimii 10 ani și a ieșit din lupta pentru titlu în Premier League. Acest sezon a fost cel mai slab din ultimii 26 de ani. Cu șanse doar matematice la Europa și ieșită din calcule pentru trofeu, echipa lui Arteta este în cautare de identitate. E clar că plecarea lui Wenger a lăsat un gol imens, dar Arsenal are o istorie uriașă, care în acest moment nu este alimentată cu un prezent pe măsură. De viitor poate vorbi Dangote, africanul cu 20 de miliarde care, cu siguranță, iubește Arsenal mai mult de Kroenke. Asta pentru că fotbal trebuie să fie mai ales despre pasiune și fanii, iar banii pot veni cu strategie corectă din partea unor oameni care înțeleg spiritul jocului și respectă valorile acestuia.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
ACUM 19 ORE
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20