Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea, început cu dreptul | Werner și Havertz nu au strălucit la debutul în Premier League

Irina Aldea

Publicat 15/09/2020 la 00:23 GMT+3

Chelsea a câștigat cele trei puncte la debutul în noul sezon de Premier League. Werner și Havertz "nu au rupt gura târgului" la primul lor meci în tricoul "albaștrilor".

Chelsea, debut cu dreptul în noul sezon din Premier League

Credit imagine: Getty Images

Chelsea nu a uimit în prima parte a partidei de pe Amex Stadium. Jorginho a deschis scorul din penalty, încă din minutul 23, însă Brighton a jucat agresiv pe toată durata primei reprize și a arătat mai bine, în ciuda reușitei lui Jorginho. În partea secundă, Trossard a adus egalarea pentru trupa lui Graham Potter printr-un trasor perfect plasat din afara careului. Gazdele nu au putut să se bucure prea mult de reușită, asta pentru că James a reușit un gol de excepție la doar două minute distanță. Zouma a stabilit scorul final în minutul 66, atunci când a înscris din întâmplare un gol.
Kai Havertz, adus de la Bayer Leverkusen pentru 80 de milioane de euro (cel mai scump transfer din istoria clubului), nu a strălucit la debutul pentru trupa lui Frank Lampard. De altfel, tehnicianul albaștrilor l-a și schimbat pe mijlocașul german în minutul 80, cu Hudson-Odoi. Nici Timo Werner nu a avut o evoluție memorabilă, însă atacantul de 24 de ani adus de la RB Leipzig a fost ceva mai activ decât al său compatriot.
Pentru "pescăruși" urmează în Premier League duelul cu Portsmouth din EFL Cup, iar mai apoi meciul cu Newcastle din etapa cu numărul 2. De partea cealaltă, Chelsea va întâlni campioana Liverpool, duminică, de la ora 18.30, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Premier League: Brighton – Chelsea 1-3 | Echipele de start

Brighton
  • Ryan; White, Dunk (c), Webster; Lamptey, Lallana, Bissouma, Alzate, March; Maupay, Trossard
  • Rezerve: Steele, Stephens, Burn, Connolly, Gross, Veltman, Jahanbakhsh
Chelsea
  • Kepa; James, Christensen, Zouma, Alonso; Kante, Jorginho (c); Havertz, Loftus-Cheek, Mount; Werner
  • Rezerve: Caballero, Rudiger, Azpilicueta, Barkley, Hudson-Odoi, Giroud, Abraham
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo