Meciul dintre Chelsea și Leeds s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Ne așteptam la o partidă spectaculoasă iar prima ocazie a venit chiar din al doilea minut - Giroud a ajuns excelent la un corner de pe partea stângă, dar lovitura sa de cap s-a dus puțin pe lângă poartă.
Doar două minute mai târziu însă, Kalvin Phillips a trimis o pasă filtrantă sublimă care l-a găsit într-o poziție ideală pe Patrick Bamford iar fostul atacant al lui Chelsea a trecut elegant de Mendy pentru a deschide scorul pentru oaspeți. Din ultimele opt goluri marcate de Bamford, șapte au fost în deplasare.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 10 ORE
Cinci minute mai târziu după un corner, Timo Werner a reușit să rateze cumva chiar de pe linia porții, trimițând mingea în bară, în ceea ce trebuie să fie ratarea sezonului.

Timo Werner, ratare incredibilă în meciul cu Leeds

În minutul 27 însă Giroud nu a mai ratat. După o cursă foarte bună a lui Ziyech, marocanul l-a găsit pe flanc pe Reece James care a trimis o centrare perfectă pentru francez, care a lovit impecabil cu capul - al cincilea său gol în ultimele două meciuri pentru Chelsea.

Chelsea - Leeds 3-1. Echipa lui Lampard trece pe primul loc

După o perioadă de dominare a lui Chelsea, în cele din urmă jocul bun al elevilor lui Frank Lampard a fost recompensat când Zouma a lovit cu capul impecabil în urma unui corner din minutul 62 pentru a-și aduce echipa în avantaj.
Chiar dacă Leeds a mai avut o ocazie importantă în minutul 78, în cele din urmă Chelsea a câștigat după ce Pulisic a mărit avantajul gazdelor în minutul 93. Astfel, albaștrii au trecut pe primul loc, cel puțin până mâine când Tottenham o va întâlni pe Arsenal, de la 18:30 în direct pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
IERI LA 11:02
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38