Seria neagră a formației lui Lampard continuă, iar managerul englez are șanse mici să mai continue la cârma formației pentru care a scris istorie ca jucător. Werner&Co au suferit în această seară al 4-lea eșec în ultimele 6 partide și în acest moment pare greu să te gândești și la un loc de Champions League, după ce acum o lună se visa inclusiv la titlu.
Victoria "cetățenilor" de la Londra a fost una categorică și a venit în contextul în care Guardiola nu i-a putut folosi pe Ederson, Eric Garcia, Walker, Ferran Torres și Jesus (toți pozitivi la COVID-19), în timp ce Aguero și Mahrez au fost ținuți doar pe banca de rezerve.
Chiar și în aceste condiții, băieții lui Pep au rezolvat partida în doar jumătate de oră, după ce Gundogan, Foden și De Bruyne s-au distrat cu o apărare care părea să se fi reglat.
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
IERI LA 04:47

Foden și De Bruyne au strălucit în Chelsea - Manchester City 1-3

Fost jucător la Chelsea, De Bruyne a reușit azi gol și assist în fața formației care nu i-a dat vreo șansă să se impună ca titular. Belgianul a ajuns la al 4-lea gol contra trupei de pe Stamford Bridge, doar împotriva lui Arsenal marcând de mai multe ori (5 reușite).
Nu doar De Bruyne a strălucit contra lui Chelsea. Odată cu plecarea lui David Silva, se părea că Foden va deveni ușor-ușor motorul "cetățenilor". Tânărul mijlocaș nu a primit însă prea multe șanse din partea lui Guardiola, dar, dacă va continua să evolueze cum a făcut-o azi, cu siguranță că nimeni nu îl va mai scoate din primul "11". Cu un gol și assist în prima parte, englezul a mai creat alte trei ocazii la poarta lui Mendy.
Repriza a doua nu a mai adus nimic nou pe tabelă, până în prelungii, City mulțumindu-se să conserve rezultatul și să încerce să puncteze pe contra-atac. Scorul ar fi luat cu siguranță proporții dacă Sterling ar fi fost mai inspirat, dar și așa diferența dintre cele două formații a părut una uriașă. Golul lui Hudson Odoi, din minutul 90+2, e o palidă consolare pentru evoluția modestă a lui Chelsea.
După 17 etape, Manchester City urcă pe 5, cu 29 de puncte, la 4 distanță de Liverpool și Manchester United. "Cetățenii" au însă o partidă mai puțin disputată față de ocupantele primelor două locuri. De partea cealaltă, Chelsea se scufundă, coborând până pe locul 8.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
17/05/2022 LA 12:55