Chelsea îl vrea pe Declan Rice. Problema lui Tuchel este mijlocșul englez este și pe listele de achiziții din această a principalilor rivali. Solskjaer și Guardiola sunt convinși că Rice poate fi o variantă bună pentru un transfer în vara viitoare.
West Ham i-a stabilit prețul, 100 de milioane. Suma nu este exagerată, având în vedere experiența pe care a acumulat-o până la 22 de ani și felul în care a gestionat situația la mijlocului terenului pentru West Ham în acest sezon.
Chelsea poate ajunge la această sumă, dar vrea s-l introducă în afacere și pe Tammy Abraham. Tânărul atacant englez este evaluat la 40 de milioane! David Moyes a admis că îl vrea pe Abraham, dar nu poate plăti o sumă atât de mare pentru el.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56

Abraham a redus din diferență în derby-ul Arsenal - Chelsea

Un alt fotbalist de care Chelsea vrea să scape este Ross Barkley. Și acesta este pe lista lui Moyes de la West Ham. Totul depinde de viitorul european al lui West Ham. Moyes spera ca în sezonul viitor echipa sa să poată juca în Europa League și asta îi va da o mai mare forță financiară pentru achiziții.
Tuchel este într-o situație asemănătoare, dar cu un obiectiv mai înalt. Un succes pe Villa Park din Birmingham în această dupăamiază ar însemna calificarea în grupele Champions League. E adevărat că Chelsea poate obține acest lucru și dacă va câștuga trofeul Champions League. Finala cu Manchester City este programată pe 29 mai și va juca pe stadionul Dragao din Porto.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33