Christian Eriksen se apropie de o revenire spectaculoasă în fotbal, scrie presa din Anglia. Mai multe cluburi din Premier League au început discuțiile cu mijlocașul danez de 29 de ani. Eriksen a jucat între 2013 și 2020 la Tottenham și a lăsat o impresie excelentă. Mijlocașul de creație a evoluat în 305 meciuri și a marcat pentru londezi 69 de goluri și a dat 90 de pase de gol.
După incidentul de la Euro 2020, Eriksen a revenit la antrenamente alături de clubul unde s-a lansat în fotbal, Odense. În ultimele săptămâni, danezul s-a antrenat în Elveția, la Chiasso.
VA MAI JUCA FOTBAL CHRISTIAN ERIKSEN?
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
ACUM 9 ORE
Omul care l-a convins să vină la Inter Milano, Antonio Conte a spus că Eriksen are mereu o ușă deschisă la Tottenham.
"Nu am vorbit de curând cu Christian, dar sunt convins că este bine. A fost minunat să-l văd înapoi pe teren și implicat în antrenamente. Este un jucător fantastic, dar și un om deosebit. Ce s-a întâmplat în vara trecută a fost înfricoșător pentru toți. Să-l văd lovind mingea este excelent și va avea mereu o ușă deschisă"
Citește și:

Eriksen visează la Mondial

Eriksen simte că poate să joace din nou la nivel foarte înalt, dar rămâne de cine își va asuma riscul să-l aducă la echipă. Danezul de 29 de ani are un mare vis.
"Obiectivul meu este să merg cu echipa națională la Mondialul din Qatar. La asta m-am gândit mereu. Este un vis, știu asta, dar mă voi lupta pentru el. Sunt convins că pot face asta. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește dragostea mea pentru fotbal. Psihic sunt pregătit, iar din punct de vedere fizic sunt în formă maximă" a sous Eriksen într-un interviu acordat la finalul anului trecut.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
16/05/2022 LA 09:22