Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

City a început sărbătoarea după victoria cu Liverpool! Videoclipul care a devenit viral

Cosmin Cioboata

Actualizat 07/02/2021 la 23:46 GMT+2

Manchester City a obținut o victorie istorică împotriva lui Liverpool, pe Anfield. Trupa lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-1, în etapa a 23-a din Premier League, și a făcut un pas uriaș către titlul de campioană.

Liverpool-Manchester City - Premier League 2020-21

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a reușit o seară de vis pe Anfield. Formația pregătită de Pep Guardiola a surclasat-o pe Liverpool în repriza a doua, reușind să înscrie de 4 ori în poarta lui Alisson.
picture

Liverpool - Manchester City 1-4. Rezumatul meciului "șoc" de pe Anfield

Manchester City a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 37. Fabinho l-a faultat în careu pe Sterling, iar arbitrul Michael Oliver a dictat penalty. Ilkay Gundogan a executat, dar a făcut-o foarte rău. Germanul a trimis mult prea tare, peste poarta lui Alisson.
Gundogan și-a luat revanșa în debutul reprizei a doua, în minutul 49, când a reluat în plasă din numai câțiva metri de poartă, după ce Alisson a respins șutul lui Foden.
Liverpool a reușit să restabilească egalitatea în minutul 63, după un nou penalty acordat de Oliver. De această dată, Salah a căzut în careu după o duel cu Ruben Dias, iar centralul a arătat punctul cu var. Tot Salah și-a asumat responsablitatea și a transformat cu un șut sub bara transversală.

Liverpool - Manchester City 1-4. Alisson a greșit la 2 goluri, în numai 3 minute

În minutul 73 a început coșmarul pentru Liverpool, în prim-plan cu Alisson. Portarul "cormoranilor" a pasat greșit, direct la Foden. Puștiul lui City a pătruns în careu și i-a pasat lui Gundogan, care a îndeplinit o simplă formalitate și și-a trecut în cont "dubla".
Vizibil afectat de eroare, Alisson a mai comis o greșeală, 3 minute mai târziu. Brazilianul a pasat din nou eronat, de această dată la Bernardo Silva. Portughezul l-a găsit cu o pasă în fața porții pe Sterling, care a plonjat și a marcat cu capul.
picture

Liverpool - Manchester City. Seară de coșmar pentru Alisson! A greșit la două goluri, în 3 minute

Foden a completat tabela cu un super-gol înscris în minutul 83, după o acțiune personală superbă.
Grație succesului răsunător de pe Anfield, City a făcut un pas uriaș către titlul de campioană. După 23 de etape, trupa lui Guardiola a acumulat 50 de puncte, cu 5 mai mult decât urmăritoarea Manchester United și cu un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Liverpool ocupă poziția a 4-a, la 10 puncte în spatele liderului City.

Manchester City a început sărbătoarea, după victoria istorică de pe terenul lui Liverpool

A fost prima victorie obținută de Manchester City pe terenul lui Liverpool după 18 ani. "Cetățenii" au sărbătorit performanța în stil mare, pe Twitter, cu un videoclip memorabil în care Guardiola dansa și cânta, după cucerirea unuia dintre cele două titluri de campion al Angliei.
"Am rupt blestemul? Atunci haideți... încă o dată", au scris cei de la City, în descrierea videoclipului cu Guardiola, care a devenit viral în timp record.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo