Jurgen Klopp și-a văzut defensiva schilodită de accidentări pe termen lung, iar acest coșmar continuă pentru Liverpool. Van Dijk și Joe Gomez erau piese de bază pentru naționalele Olandei și Angliei în vederea următorului Campionat European. E greu de crezut că vor putea ajunge acolo, având în vedere felul în care se desfășoară recuperarea după accidentările grave la genunchi.
Van Dijk este căpitanul naționalei Olandei și s-a accidentat în octombrie. Fundașul lui Liverpool a fost lovit în derbyul cu Everton de către portarul naționalei Angliei, Pickford și a suferit o ruptură de ligamente. La mai puțin de o lună distanță, Joe Gomez a avut nevoie de operație pentru a-și reface tendonul.

Probleme uriașe pentru Liverpool! Van Dijk, OUT din derby-ul cu Everton, după o intrare criminală

Premier League
"Nu există fotbalist mai bun!" Klopp și-a lăudat unul dintre jucători după victoria cu Watford
IERI LA 16:40
Ambii fundași de la Liverpool sunt în proces de recuperare, dar Klopp spune că este greu de crezut că vor putea juca la Europeanul care debutează pe 11 iunie.
"Eu îmi doresc ca ei să joace la Euro, dar este foarte puțin problabil. Au avut accidentări de lungă durată și asta presupune o readaptare la efort în condiții de joc. Sunt primul care ar finăncătat să avem o supriză plăcută, dar varianta optimistă în acest moment este o revenire pentru pregătirea noului sezon din Premier League. Optimistă!" a spus Jurgen Klopp.Absența lui Van Dijk va fi o lovitură grea pentru Frank De Boer, care speră ca Olanda să fie una dintre candidatele la trofeul pe care l-a cucerit în 1988. În schimb, Joe Gomez ar putea să piardă un nou turneu final din cauza unei accidentări. La fel s-a întâmplat la Mondialul din 2018.
https://i.eurosport.com/2020/12/05/2949436.jpg

Fără Van Dijk și Gomez, Liverpool s-a prăbușit

Defensiva a fost marea problemă a lui Klopp din acest sezon, în care Liverpool nu a reușit să-și apere titlul. Accidentările grave pe bandă rulantă au destabilizat toată echipa și Klopp a fost nevoit să improvizeze. În lipsa celor trei oameni de bază dn centrul defensivei, Van Dijk, Gomez și Matip, managerul german i-a reprofilat pe Fabinho și Henderson.

Liverpool - Everton. Din nou probleme pentru "cormorani"! Henderson a ieșit accidentat

Ambii au căzut la datorie și astfel finalul de sezon o va găsi pe Liverpool cu un cuplu de fundași centrali fornat din Nat Phillips și Ozan Kabak.
După 6 înfrângeri consecutive pe Anfield, Liverpool a luat o gură mare de oxigen la mijlocul săptămânii trecute. Departe de stadionul de coșmar din 2021, trupa lui Klopp s-a impus la Budapesta cu 2-0 în fața lui Leipzig și s-a calificat în sferturile UEFA Champions League.
Campionii Angliei revin luni în Premier League. Wolves - Liverpool va fi de la ora 22 pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/03/10/3009329.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp, reacție vehementă cu privire la cumpărarea lui Newcastle de către miliardarii saudiți
15/10/2021 LA 11:05
Premier League
Salariul uriaș cu care Liverpool vrea să-l convingă pe Salah să-și prelungească înțelegerea
15/10/2021 LA 09:42