Articol scris de Andrei Bobeică
Conducerea lui Wolverhampton a cerut pentru Adama Traore 81 de milioane de euro, sumă considerată prea mare de cluburile care îl doreau pe spaniol.
Acum, clubul englez se vede în situația de a-și diminua pretențiile financiare din cauza sezonului slab, atât pentru Wolverhampton, cât și pentru Traore.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
Wolverhampton se află abia pe locul 12 în clasamentul Premier League, cu doar 34 de puncte. O diferență mare față de sezonul precedent, când au terminat pe locul 7, dar o bună perioadă de timp s-au luptat pentru locurile care trimit în cupele europene.

Adama Traore, cifre slabe în acest sezon

Spaniolul are parte de un sezon dezamăgitor. Traore are 30 de meciuri în toate competițiile, a marcat un singur gol în 1984 de minute și a oferit un assist colegilor săi.
În sezonul 2019/2020, Traore a marcat 6 goluri și a dat 12 pase de gol în 57 de meciuri în toate competițiile.
Daily Mail scrie că Nuno Espirito Santo și-a dat acordul pentru că Traore să plece, iar Wolverhampton va accepta și o ofertă cu 30 de milioane de euro mai mică față de prețul cerut în vară. Astfel, Traore ar putea părăsi "lupii" pentru o sumă asemănătoare celei plătite de Liverpool pentru Diogo Jota, și anume, 52 de milioane de euro.
Antrenorul portughez e dispus să renunțe la Traore întrucât vrea să pornească un nou proiect la Wolverhampton, iar echipa să arate diferit față de momentul actual.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 35-a din Premier League
03/05/2022 LA 08:30