Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dele Alli, scos la vânzare de Tottenham. Preț infim cerut pentru starul uitat pe bancă de Mourinho

Ion Alexandru

Publicat 27/03/2021 la 08:54 GMT+2

Dele Alli a avut o ofertă concretă de împrumut în iarnă, dar Daniel Levy nu a vrut să-l trimită în Franța. Mourinho s-a supărat pe decizia conducerii, în condițiile în care Tottenham încasa 3 milioane de euro pentru doar 6 luni de împrumut.

Dele Alli va fi vândut în vara viitoare de către Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Dele Alli are o relație complicată cu Mourinho, iar portughezul a încercat de mai multe ori să-i convingă pe șefii lui Tottenham că este mai bine ca englezul să fie împrumutat. În iarnă, PSG a făcut o ofertă generoasă, dar patronul Levy a sperat ca Alli să joace mai mult în această primăvară și să scoată mai mulți bani. Mourinho, în schimb, nu-l vede ca o soluție pentru Sours și de aceea are mai multe meciuri pe bancă decât minute în teren. După ce a refuzat 3 milioane pentru un împrumut la PSG, Levy i-a pus prețul de transfer, 45 de milioane. Francezii s-au retras de negocieri, dar sunt dispuși să revină cu o nouă ofertă.
Mauricio Pochettino și Dele Alli au lucrat împreună foarte bine la Tottenham Hotspur

Dele Alli, la reduceri?

Forma lui Dele Alli este de mai mulți ani în cădere liberă. Considerat de specialiști unul dintre cei mai talentați fotbaliști din Anglia, Alli s-a certat cu Pochettino și apoi cu Mourinho. Viitorul lui Dele Alli la Totenham nu sună bine, iar PSG vrea să profite. Conform unor surse din Anglia, Pochettino l-a pus în fruntea listei de achiziții pentru vara viitoare, dar prețul său va fi diminuat considerabil. Francezii vor face o ofertă de 25 de milioane, iar Levy este înclinat să o accepte având in vedere dificultățile financiare ale clubului din Londra.
La doar 24 de ani, Alli este pregătit de o nouă aventură, iar mutarea la Paris ar putea fi restartul de care are nevoie. Pochettino îl cunoaște, a reușit să-l ducă la un nivel excepțonal la Tottenham și acum vrea din nou să apese aceleași butoane la PSG.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo