Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Simeone cumpără de la Chelsea. Atletico va trebui să se lupte cu Inter pentru acest jucător

Ion Alexandru

Publicat 30/12/2020 la 08:14 GMT+2

Diego Simeone vrea să profite de faptul că Marcos Alonso nu este în grațiile lui Frank Lampard. Argentinianul este convins că apărarea sa extraordinară are nevoie de un nou fundaș stânga.

Diego Simeone - Atletico Madrid

Credit imagine: Getty Images

Diego Simeone urmărește cu atenție de 6 luni situația lui Marcos Alonso, iar faptul că fundașul spaniol este rezerva rezervei lui Chilwell în acest moment ar putea duce la un transfer pentru Atletico. Marcos Alonso este a treia variantă pentru postul de fundaș stânga la Chelsea după Chilwell și Emerson Palmieri, iar Lampard vrea să scape de el. Om important în sistemul grație căruia Antonio Conte a adus ultimul titlu pe Stamford Bridge, Marcos Alonso este pregătit să o părăsească pe Chelsea după 4 ani.
Lampard are nevoie de bani pentru finanța transferurile pe care i le-a pus pe masă lui Abramovich în ultimele luni, David Alaba și Declan Rice. De aceea, vânzarea lui Marcos Alonso în ianuarie este necesară.
picture

Marcos Alonso a câștigat un titlu cu Chelsea sub conducerea lui Conte

Credit imagine: Getty Images

Simeone - Conte, bătălia pentru semnătura lui Marcos Alonso

Antonio Conte a știut să-l pună în valoare cel mai bine pe Marcos Alonso la Chelsea, iar trecutul său la Fiorentina îl recomandă pentru un transfer în Serie A. Conte este sub presiune la Inter după o toamnă slabă, iar un transfer al lui Marcos Alonso ar fi perfect în ianuarie. Variantele Interului pentru acel post sunt Ashley Young și Kolarov. Niciunul dintre acești doi veterani nu au impresionat în acest sezon.
Marcos Alonso este din Madrid, a crescut la marea rivală a lui Atletico, Real, dar a jucat un singur meci în La Liga pentru campioana Spaniei din sezonul precedent. La doar 19 ani, fiul fostului mare internțional spaniol Pichi Alonso s-a transferat la Bolton și nu a mai revenit în patrie. Marcos Alonso a împlinit de curând 30 de ani.
picture

Program Premier League

Credit imagine: Eurosport

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo