Diego Simeone urmărește cu atenție de 6 luni situația lui Marcos Alonso, iar faptul că fundașul spaniol este rezerva rezervei lui Chilwell în acest moment ar putea duce la un transfer pentru Atletico. Marcos Alonso este a treia variantă pentru postul de fundaș stânga la Chelsea după Chilwell și Emerson Palmieri, iar Lampard vrea să scape de el. Om important în sistemul grație căruia Antonio Conte a adus ultimul titlu pe Stamford Bridge, Marcos Alonso este pregătit să o părăsească pe Chelsea după 4 ani.
Lampard are nevoie de bani pentru finanța transferurile pe care i le-a pus pe masă lui Abramovich în ultimele luni, David Alaba și Declan Rice. De aceea, vânzarea lui Marcos Alonso în ianuarie este necesară.

Marcos Alonso of Chelsea celebrates with teammate Tammy Abraham after scoring his team's first goal during the Premier League match between Chelsea FC and Newcastle United

Credit imagine: Getty Images

La Liga
Atletico i-a decis viitorul lui Joao Felix! Primul club interesat de transfer și cât vor madrilenii
02/12/2022 LA 16:21

Simeone - Conte, bătălia pentru semnătura lui Marcos Alonso

Antonio Conte a știut să-l pună în valoare cel mai bine pe Marcos Alonso la Chelsea, iar trecutul său la Fiorentina îl recomandă pentru un transfer în Serie A. Conte este sub presiune la Inter după o toamnă slabă, iar un transfer al lui Marcos Alonso ar fi perfect în ianuarie. Variantele Interului pentru acel post sunt Ashley Young și Kolarov. Niciunul dintre acești doi veterani nu au impresionat în acest sezon.
Marcos Alonso este din Madrid, a crescut la marea rivală a lui Atletico, Real, dar a jucat un singur meci în La Liga pentru campioana Spaniei din sezonul precedent. La doar 19 ani, fiul fostului mare internțional spaniol Pichi Alonso s-a transferat la Bolton și nu a mai revenit în patrie. Marcos Alonso a împlinit de curând 30 de ani.

Program Premier League

Credit imagine: Eurosport

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Lionel Scaloni, ca și demis dacă Argentina eșuează în Qatar! Două nume uriașe pe lista Federației
24/11/2022 LA 11:00
Premier League
Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo
14/11/2022 LA 07:50