Articol scris de Romeo Ene
Norwich este pe primul loc în Championship, cu şanse mari la revenirea pe prima scenă, după un parcurs foarte bun al echipei antrenate de Farke.
Pep Guardiola a dezvăluit că singura echipă de fotbal engleză pe care o urmăreşte, în timpul liber, este liderul Championship, Norwich City. El mărturiseşte, potrivit manchestereveningnews.co.uk, faptul că are puţin timp la dispoziţie să urmărească alte jocuri ale altor echipe, în timpul liber, asta în timp ce analizează următorul adversar al lui City.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02

Guardiola, prietenie cu antrenorul lui Norwich

Cu toate astea, Guardiola mărturiseşte faptul că face o excepţie atunci când vine vorba de "Canari", deoarece aceştia sunt antrenaţi de bunul său prieten, Daniel Farke. Acesta este un mare fan al stilului de joc implementat de Guardiola la City, precum şi a metodelor sale de antrenament.
Pep este perceput, de opinia publică, ca un adept al fotbalului ofensiv, fiind un antrenor care îşi petrece fiecare minut liber pe care îl are la dispoziţie pentru a studia nu doar propria echipă, ci şi a rivalilor, a potenţialilor adversari. City are 2 jocuri pe săptămână, în acest moment, iar ritmul este unul greu de susţinut, chiar şi la acest nivel
"Depinde câte zile am între partide. Ieri, (joi), pe drumul de întoarcere cu avionul de la Budapesta, am început să analizez jocul lui West Ham încă din avion", a declarat Pep.

Fotbalul, parte din viața lui Guardiola

"Când consider că avem mai mult timp liber, mă uit şi la alte meciuri. De exemplu, am văzut puţin din meciul lui Arsenal cu Benfica (în Europa League, joi seară), a doua repriză. Eram curios să văd meciul acesta.Şi da, am o relaţie bună cu managerul lui Norwich, aşa că, dacă joacă, îmi place să le urmăresc meciurile.", a adăugat spaniolul.
"Dacă sunt implicaţi nişte prieteni în meciurile unor echipe pe care le urmăresc, atunci ne relaxăm cu un pahar de vin. Dar, în mod normal, când mă uit la fotbal acum, o fac doar pentru că e vorba de echipa mea sau adversarii noştri. Restul? Nu am timpul necesar.", a concluzionat Guardiola, potrivit sursei citate.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000839.jpg
Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33