Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Este un geniu, dar nu jucăm tenis". Tuchel, despre duelul cu compatriotul său, Klopp

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 04/03/2021 la 00:12 GMT+2

Thomas Tuchel a avut numai cuvinte de laudă la adresa rivalului său, Jurgen Klopp, înaintea meciului de joi dintre Liverpool și Chelsea.

Jürgen Klopp (l.) und Thomas Tuchel (r.)

Credit imagine: SID

Articol scris de Andrei Bobeică
Thomas Tuchel a vorbit despre duelul cu compatriotul său, Jurgen Klopp și l-a numit "geniu" pe antrenorul lui Liverpool. Pentru Tuchel este primul meci contra lui Klopp de când a venit pe banca lui Chelsea.
"Mă face să ma dau jos din pat devreme pentru că este o provocare pentru mine să joc împotriva lui. Este un geniu, dar până la urmă nu ne vom întâlni pentru un joc de tenis, jucăm cu echipele noastre și trebuie să fim pregătiți.
Jurgen s-a dovedit a fi remarcabil, transformă orice club într-o echipă unită și, la toate cele trei cluburi la care a lucrat, a câștigat inima fanilor. Are un succes uriaș.
Dar rămâne una dintre cele mai dificile provocări de jucat pe Anfield și vrem să profităm la maximum de asta.", a spus Tuchel la conferința de presă.

Cum arată dueulul Tuchel vs Klopp

Tuchel și Klopp s-au întâlnit de 14 ori, dintre care 10 meciuri au fost în Bundesliga. Antrenorul lui Chelsea are doar două victorii împotriva echipelor lui Klopp, 3 remize și 9 înfrângeri.
Totuși, Tuchel a ieșit învingător din ultima lor întâlnire, în noiembrie 2018, atunci când PSG a învins Liverpool cu 2-1 pe Parc des Princes, în grupele Champions League

Duel pentru locul 4

Chelsea și Liverpool se luptă în acest moment pentru locul 4 în Premier League, ocupat momentan de surpriza West Ham. Chelsea are avans doar un punct în fața rivalei Liverpool. Învingătoarea acestui meci va lua o opțiune serioasă pentru ocuparea ulitmului loc ce permite prezența în Liga Campionilor.
Liverpool - Chelsea se joacă joi, de la 22:15, pe Anfield. (Eurosport 1 și Eurosport Player).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo