Manchester United este într-o permanentă cautare de ieșire din criză. După ce a rezultatelor, evidențiată în Champions League la Istanbul, acum Solskjaer se confruntă cu o criză de efectiv. Marcus Rashford, Victor Lindelof și Luke Shaw au suferit accidentări la partida pe care Manchester United a câștigat-o cu 3-1 pe Goodison Park în fața lui Everton. Bernard a deschis scorul pentru echipa lui Ancelotti, dar omul providențial Bruno Fernandes a ieșit la rampă cu două reușite în 7 minute care au înghețat speranțele lui Everton. Cavani a marcat primul gol pentru Manchester United în minutul 95 și oaspeții au obținut primul succes după două înfrângeri consecutive.
https://i.eurosport.com/2020/11/08/2931096.jpg

Everton - Manchester United 1-3 | Trei accidentați într-un meci

Premier League
Ronaldo, așteptat să-l convingă pe antrenorul dorit în locul lui Solskjaer să semneze cu United
14/11/2021 LA 15:40
Solskjaer nu înțelege de unde atâta ghinion. Manchester United a pierdut trei titulari la Liverpool.
"Victor are probleme la spate, Marcus s-a accidentat la umăr, iar Luke a simțit o durere puternică la gleznă. Am un spital în vestiar și sper ca ceilalți să fie ok. David (De Gea) nu a jucat la istanbul pentru cp nu s-a simțit bine" a reacționat managerul norvegian după victoria de pe Goodison Park.
Lindelof și Rashford au jucat tot meciul împotriva lui Everton, iar Shaw a fost înlocuit cu Taunzebe în minutul 67.
După partida câștigată la Liverpool, Solskjaer a criticat programările din Premier League. Echipa sa a fost nevoită să joace sâmbătă la prânz după ce miercuri a pierdut la Istanbul în Champions League.
"Băieții mei s-au simțit dezavantajați de această programare. Cine a gândit asta a vrut să facă o glumă! Ce rost avea să jucăm sâmbătă la prânz, când puteam foarte bine să avem meci duminică. Poate oamenii care au hotârât asta nu știau că urmează o pauză cauzată de meciurile internaționale. Am incercat să mutăm meciul cu Everton, dar nu am avut succes" a spus Solskjaer.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Decizia luată de Ole Gunnar Solskjaer care-i poate aduce demiterea: "E ridicol ce face la United!"
14/11/2021 LA 13:48
Premier League
Ronaldo, OUT de la Manchester United după doar un sezon?! În ce condiții va rămâne pe Old Trafford
09/11/2021 LA 16:50