Florin Andone a învățat fotbalul în Spania și s-a simțit excelent la Cordoba și Deportivo La Coruna. Atacantul român de 28 de ani n-a avut aceleași evoluții apreciate la Brighton, iar după o accidentare gravă revenirea sa în Premier League ține de opțiunile managerului Potter.
Andone a revenit de câteva luni la antrenamente, dar Brighton nu-l consideră o prioritate în acest moment. Graham Potter știe că Florin Andone n-a mai jucat de 2 ani în Premier League (ultima apariție a fost în august 2019, când a fost eliminat cu Southampton) și nu vrea să forțeze revenirea.
”Mă bucur că Florin este apt de joc. Vine după o absență îndelungată, a avut o accidentare urâtă la genunchi. Acum voi vedea câte minute pot să-i acord pe teren. S-a antrenat, arată bine, este în lot, singura incertitudine este cât ar putea rezista la revenirea în Premier League”, a spus Graham Potter, la conferința de presă dinaintea meciului din deplasare cu Burnley.
Liga
Florin Andone se întoarce în Spania! Ofertă din La Liga pentru atacantul român
19/06/2021 LA 05:54
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199160.png

Florin Andone, dorit de Cadiz în La Liga

Florin Andone n-a mai jucat de mult la nivel înalt, dar cota sa în Spania este, în continuare, foarte bună. Locul 12 în ultimul sezon din La Liga, Cadiz este interesată de serviciile atacantului român. În această vară și Mallorca și-a exprimat intenția de a-l împrumuta, dar echipa revenită în prima ligă spaniolă s-a speriat de prențiile salariale ale românilui. Florin Andone are contract pentru încă 2 sezoane cu Brighton și câștigă în Anglia peste 2,5 milioane de euro pe an.
Cotidianul catalan Mondo Deportivo scrie că Andone este încântat de o revenire în La Liga.
Premier League
Florin Andone se întoarce în Anglia! Galatasaray a decis să nu-l cumpere în vara viitoare
30/03/2020 LA 10:59
Premier League
Brighton este primul club care a decis să-și plătească cei 600 de angajați până la finalul sezonului
14/03/2020 LA 06:49