Englezii de la "The Athletic" au aflat că în pauza meciului câștigat de Arsenal în fața lui Chelsea, Frank Lampard a fost extrem de furios și a făcut o adevărată criză de nervi în fața jucătorilor în vestiar. Chelsea a fost mare favorită la acest derby al Londrei jucat de Boxing Day, dar a pierdut fără drept de apel. Prima repriză a fost cu adevărat foarte slabă pentru Chelsea, iar puștii lui Arteta au profitat și au condus după 45 de minute cu 2-0. Lampard n-a suportat faptul că băieții săi au fost mereu în urma adversarilor la mai toate duelurile!

Frank Lampard a recunoscut după înfrângere

Premier League
Leicester - Chelsea 2-0! "Vulpile", pe primul loc în Premier League! Lampard, ca și demis
19/01/2021 LA 22:04

După meci, Lampard a spus fără perdea că sunt probleme la echipa sa.

"Sunt furios pentru că vreau să câștigăm meciuri! Am fost leneși în mai multe faze cheie printre care penaltyul și lovitura liberă din care Xhaka a marcat superb. Sunt foarte, foarte dezamăgit pentru prestația din prima repriză, iar ei știu asta. Nu vorbim de tactică sau de sisteme de joc. Este o discuție despre modul de abordare a meciului din punct de vedere mental și de felul în care alergăm. Dacă vor să facă jogging, există alte sporturi." a fost tranșant Lampard.

Rezumatului derby-ului londonez Arsenal - Chelsea 3-1. Goluri de senzație înscrise pe Emirates

Arteta a subliniat faptul că echipa sa a reușit să câștige cu sufletul acest meci. "A fost un meci special. Ce poate fi mai frumos decât o victorie într-un derby londonez de Boxing Day? Am avut o serie de partide în care rezultatele au fost dezamăgitoare, dar acest succes vine într-un moment bun. Fanii și jucătorii au suferit destul și acum este timpul nostru" a spus Arteta, iar Arsenal a învins câteva zile mai târziu și pe terenul lui Brighton, cu 1-0. Este pentru prima dată în acest sezon când echipa lui Arteta obține 2 succese consecutive.

Rezumatul meciului Brighton - Arsenal 0-1, în etapa a 16-a din Premier League

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Milan vrea să lupte pentru Scudetto cu un jucător de la Chelsea! E printre preferații lui Lampard
15/01/2021 LA 14:01
Premier League
Oficial: Cel mai vechi jucător din lotul lui Chelsea s-a transferat la altă echipă
14/01/2021 LA 14:03