Englezii de la "The Athletic" au aflat că în pauza meciului câștigat de Arsenal în fața lui Chelsea, Frank Lampard a fost extrem de furios și a făcut o adevărată criză de nervi în fața jucătorilor în vestiar. Chelsea a fost mare favorită la acest derby al Londrei jucat de Boxing Day, dar a pierdut fără drept de apel. Prima repriză a fost cu adevărat foarte slabă pentru Chelsea, iar puștii lui Arteta au profitat și au condus după 45 de minute cu 2-0. Lampard n-a suportat faptul că băieții săi au fost mereu în urma adversarilor la mai toate duelurile!

Frank Lampard a recunoscut după înfrângere

După meci, Lampard a spus fără perdea că sunt probleme la echipa sa.
Premier League
Bellerin a ajuns la capătul răbdării la Arsenal: "Echipele nu ne bat, ne învingem singuri"
09/04/2021 LA 11:33
"Sunt furios pentru că vreau să câștigăm meciuri! Am fost leneși în mai multe faze cheie printre care penaltyul și lovitura liberă din care Xhaka a marcat superb. Sunt foarte, foarte dezamăgit pentru prestația din prima repriză, iar ei știu asta. Nu vorbim de tactică sau de sisteme de joc. Este o discuție despre modul de abordare a meciului din punct de vedere mental și de felul în care alergăm. Dacă vor să facă jogging, există alte sporturi." a fost tranșant Lampard.

Rezumatului derby-ului londonez Arsenal - Chelsea 3-1. Goluri de senzație înscrise pe Emirates

Arteta a subliniat faptul că echipa sa a reușit să câștige cu sufletul acest meci. "A fost un meci special. Ce poate fi mai frumos decât o victorie într-un derby londonez de Boxing Day? Am avut o serie de partide în care rezultatele au fost dezamăgitoare, dar acest succes vine într-un moment bun. Fanii și jucătorii au suferit destul și acum este timpul nostru" a spus Arteta, iar Arsenal a învins câteva zile mai târziu și pe terenul lui Brighton, cu 1-0. Este pentru prima dată în acest sezon când echipa lui Arteta obține 2 succese consecutive.

Rezumatul meciului Brighton - Arsenal 0-1, în etapa a 16-a din Premier League

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Arsenal, forțată să îl vândă pe Bukayo Saka! Suma incredibilă pe care o va primi
05/04/2021 LA 05:33
Fotbal
5 jucători care ar putea prinde transferul vieţii, în vară. Numele lor nu spun încă foarte multe
02/04/2021 LA 13:21