Manchester City a venit pe Craven Cottage pentru a obține o victorie facilă, care să o apropie și mai mult de titlu după victoria categorică din meciul cu Southampton.
Guardiola fiind Guardiola însă nimic nu este atât de simplu. Spaniolul s-a hotărât să facă șapte schimbări față de meciul cu sfinții de la mijlocul săptămânii și să înceapă cu o linie de trei fundași susținuți pe benzi la mijlocul terenului de Benjamin Mendy și Joao Cancelo. Bonus, Gabriel Jesus și Sergio Aguero în atac.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
IERI LA 15:18
Fulham se prezenta la meci cu un palmares îngrozitor acasă în acest sezon: doar două victorii pentru echipa lui Scott Parker pe Craven Cottage și acelea împotriva singurelor echipe clasate mai prost: West Bromwich Albion și Sheffield United.
Londonezii știau că un punct le ajunge pentru a părăsi zona retrogradării însă prima repriză a fost dominată de Manchester City, fără însă ca elevii lui Guardiola să își creeze ocazii importante - în primele 30 de minute, City a reușit doar două șuturi spre poarta lui Areola.

Manchester City, letală în repriza a doua

Cu toate acestea, dominarea sterilă din prima parte s-a transformat în a doua parte într-un adevărat asalt la poarta londonezilor iar în scurt timp soarta celor trei puncte a fost stabilită.
Într-un interval de doar 13 minute, între minutele 47 și 60, Stones, Jesus și Aguero au stabilit scorul final, 0-3 și au adus titlul mai aproape de Etihad Stadium. Fulham rămâne pe loc retrogradabil însă echipa lui Parker a făcut un meci excelent și are speranțe reale că se poate salva.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59