"Diavolii roșii", aflați pe primul loc la începutul rundei, s-au văzut conduși pe tabelă după numai 5 minute. Lookman a deschis scorul pe Craven Cottage, cu un șut expediat la colțul lung, pe lângă De Gea.
Bruno Fernandes s-a aflat la un pas de egalare în minutul 21, dar șutul său s-a oprit în bară. Cavani a reușit să restabilească echilibrul pe tabelă la faza imediat următoare, după ce a profitat de o respingere nefericită a lui Areola, portarul lui Fulham. Atacantul uruguayan a fost pe fază și a împins mingea în plasă, din câțiva metri.
Paul Pogba a marcat golul victoriei pentru trupa lui Solskjaer la jumătatea reprizei a doua. Mijlocașul francez a fentat un adversar și a trimis un șut superb la colțul lung, din afara careului.
Premier League
JAMIE VARDY – UNUL DINTRE CEI MAI BUNI ATACANȚI AI ANGLIEI DIN ULTIMUL DECENIU
ACUM 13 ORE

Fulham - Manchester United 1-2. Pogba a marcat golul victoriei pentru "diavolii roșii"

Fulham a alergat după egalare și a fost aproape de gol în minutul 75, când Loftus-Cheek a primit o pasă în careu și a șutat către poarta lui De Gea. Goalkeeper-ul spaniol a fost însă pe fază și a reținut balonul. Același Loftus-Cheek putea să marcheze cu 6 minute înainte de final, dar a șutat mult peste poartă, dintr-o poziție excelentă.
Gazdele au forțat egalarea până în ultima clipă. În prelungiri, Mitrovic a reluat cu capul din careul lui United, dar mingea a fost respinsă salvator în corner de fundașii lui Solskjaer. "Diavolii roșii" au rezistat presiunii și au plecat cu cele 3 puncte de pe terenul lui Fulham.
Grație victoriei din această seară, United se menține pe primul loc.Trupa lui Solksjaer are un avans de 2 puncte față de City și Leicester, care completează podiumul. Liverpool se află pe locul 4, la 6 puncte sub United, dar cu un meci mai puțin disputat. De notat că și City are un meci mai puțin disputat decât formația de pe Old Trafford.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974788.jpg
Premier League
Who’s Better | Schmeichel - De Gea, duelul portarilor în Leicester City - Manchester United
ACUM 19 ORE
Premier League
IMPACTUL PE CARE GREALISH, LUKAKU, MESSI ȘI RONALDO L-AU AVUT LA NOILE CLUBURI
IERI LA 10:33