Articol scris de Andrei Bobeică
Cu ochii pe starul lui Dortmund, Erling Haaland, City s-a reorientat din cauza prețului mare. Peste 100 de milioane de euro vor nemții pentru norvegian.
Guardiola îl are pe listă însă pe Danny Ings, atacantul lui Southampton, pentru a-l înlocui pe Sergio Aguero. Ings poate fi o soluție mult mai ieftină pentru City, mai ales că fotbalistul va intra curând în ultimul an de contract.
Premier League
Ce jucători a pierdut Manchester United în ianuarie?
07/05/2022 LA 11:58
În acest sezon, Ings are 25 de meciuri în toate competițiile pentru Southampton și 1949 de minute jucate, în care a marcat de 9 ori și a oferit 3 assist-uri.
Sezonul precedent, Ings a marcat 22 de goluri în 38 de partide în Premier League.

Aguero, la mare căutare printre cluburi imense

Deși va împlini peste 3 luni 33 de ani, Aguero este considerat în continuare un atacant de mare valoare. Presa iberică a scris că Barcelona este interesată de el, ca parte a planului de a-l convinge pe Messi să continue pe Camp Nou, prietenia dintre cei doi jucători fiind cunoscută. De asemenea, Pochettino l-ar vrea la PSG.
În ultimele zile a apărut știrea că Chelsea este foarte atentă la situația argentinianului și va încerca în vară să-l convingă să se mute pe Stamford Bridge.
Jurnaliștii de la Daily Sport notează că ultimul mare club al Europei care îl vrea pe Aguero este Inter. La un pas de a câștiga titlul în Serie A, Antonio Conte îl connsideră pe Aguero o variantă excelentă pentru atacul nerazzurrilor. Experiența argentinianului ar putea ajuta mult Interul pe viitor, chiar dacă Lukaku și Lautaro Martinez sunt în mare formă și vor fi greu de scos din echipă.
Premier League
Chelsea va avea un nou proprietar. Americanul Todd Boehly va plăti o sumă astronomică!
07/05/2022 LA 05:39
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 35-a din Premier League
03/05/2022 LA 08:30