Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola nu mai crede în City! Răspunsul dat când a fost întrebat dacă poate lua titlul

Cristian Mihală

Actualizat 21/12/2020 la 08:50 GMT+2

Manchester City s-a impus la Southampton, în etapa a 14-a din Premier League, dar echipa din nou nu a convins. Pep Guardiola a lăsat de înțeles că e greu ca formația sa să emită pretenții la titlu, în contextul în care Liverpool e atât de constantă.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

După două egaluri, cu United și WBA, "cetățenii" au obținut o victorie mare pe terenul lui Southampton, formația revelație din Premier League, care ocupa înainte de această etapă locul 3.
Cu toate acestea, jocul din nou nu a convins, iar premisele nu sunt favorabile pentru trupa lui Pep. În ultimele sezoane, City ne-a obișnuit să fie o mașinărie de goluri, dar în acest moment situația în ofensivă nu stă deloc grozav. Cu 19 goluri marcate până acum în campionat, trupa de pe Etihad are cea mai slabă ofensivă din primele 10 clasate din Premier League. În acest context, e greu să se vorbească de titlu, mai ales că Liverpool, campioana în exercițiu, are deja un avans de 8 puncte.
"În acest moment, chiar nu știu (n.r. dacă poate să se lupte la titlu cu Liverpool). Forma noastră, în special în ofensivă, nu e bună. În această situație, nu putem să ne așteptăm la lucruri mărețe. Ne creăm ocazii, dar nu marcăm. Când se întâmplă asta, nu poți să te aștepți decât că vei suferi. Ca atare, nu pot să anticipez cum va arăta sezonul nostru până la final. O să o luăm meci cu meci, urmează Arsenal, apoi avem dispute cu Newcastle, Everton și Chelsea", a spus Guardiola, citat de Mirror.

Accidentarea lui Gabriel Jesus nu e serioasă

Aproape incredibil, City are după 14 etape același număr de goluri cu Crystal Palace, 19, formația lui Hodgson fiind recunoscută pentru stilul mai degrabă defensiv.
La acest lucru a contat enorm și absența lui Kun Aguero, fotbalist care nu a mai jucat constant de iarna trecută, din cauza accidentărilor. Cu Southampton, a lipsit și Gabriel Jesus, astfel că vârful împins a fost Ferran Torres. Din fericire pentru fanii "cetățenilor", accidentarea brazilianului nu e gravă, acesta urmând să joace aproape sigur în runda următoare.
"Nu cred că e ceva serios cu Gabriel Jesus. S-a antrenat vineri și a avut o durere puternică de măsea. Am decis că nu îl folosim la Southampton", a mai spus Pep.
După disputa cu Arsenal, din Cupa Ligii, City o va întâlni în Premier League pe Newcastle. Partida de pe Etihad va fi pe 26 decembrie, de la ora 22:00, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo