Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane va putea juca în derby-ul cu Arsenal, a anunțat Jose Mourinho

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/12/2020 la 17:08 GMT+2

Harry Kane nu a putut juca în meciul lui Tottenham de la LASK din Europa League, însă Jose Mourinho a dat asigurări că englezul va reveni la derby-ul cu Arsenal.

Bucuria lui Harry Kane după golul marcat în Tottenham - Arsenal

Credit imagine: Eurosport

Jose Mourinho este încrezător că se va putea baza pe Harry Kane pentru derby-ul lui Tottenham cu Arsenal, duminică de la 18:30 în direct pe Eurosport. Englezul de 27 de ani a ratat meciul de joi din Europa League de la LASK din cauza unei accidentări și nu se știa dacă se va recupera la timp pentru derby-ul Nordului Londrei.
Totuși, Mourinho se așteaptă ca englezul să fie recuperat complet până duminică la meciul cu Arsenal, împotriva cărora a marcat 10 goluri până acum.
Premier League etapa 11

Harry Kane va reveni la meciul cu Arsenal

”Cred că va fi disponibil. Încă se tratează, aș putea să mă prefac că încă are probleme, dar nu este așa și cred că va juca”, a declarat Mourinho după ce Tottenham s-a calificat în fazele eliminatorii ale Europa League în urma unui egal (3-3) la LASK.
Arsenal a pierdut patru din ultimele șase meciuri din Premier League și se deplasează la Tottenham de pe locul 14 în clasament, rivalii lor fiind lideri în acest moment.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo