Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Înmormântarea prințului Philip va modifica programul Premier League de sâmbătă viitoare

Ion Alexandru

Publicat 11/04/2021 la 10:50 GMT+3

Prințul Philip a decedat vineri la vărsta de 99 de ani, iar înmormântarea sa de la Castelul Windsor va produce câteva moficări în priogramul partidelor din Premier League, dar și din ligile inferioare.

Înmormântarea Prințului Philip modifică programul evenimentelor sportive din Anglia

Credit imagine: Eurosport

Decesul Prințului Philip a fost marcat prin momente de reculegere la toate evenimentele sportive care se desfășoară în acest weekend. Înmormăntarea ducelui de Edinburgh va avea loc sâmbăta viitoare de la ora 17 (ora Romăniei), iar în semn de respect toate partidele de fotbal programate la acea oră vor fi mutate.
Premier League va stabili o nouă oră de debut pentru partida dintre Wolverhampton și Sheffield, care ar fi trebuit să înceapă odată cu înmormântarea Prințului Philip. Premier League va discuta cu ambele cluburi pentru a găsi cea mai bună soluție, iar în funcție de rezultatul acestor negocieri meciul ar putea fi mutat la o altă oră sâmbătă sau chiar reprogramat duminică.
Semifinala Cupei Angliei dintre Chelsea și Manchester City ar trebui să înceapă sâmbătă de la ora 19.30. Federația de la Londra va lua luni o decizie în privința acestui meci.
picture

Chelsea - Manchester City 1-3 - rezumatul meciului. Primă repriză de vis pentru "cetățeni"

32 de partide programate sâmbătă de la ora 15 în ligile a doua, a treia și a patra vor fi mutate de către EFL, forul conducător al ligilor inferioare din Anglia.
Prințul Philip a decedat vineri la vârsta de 99 de ani
Înmormântarea regală a soțului reginei Elisabeta va avea loc la Capela St.George și vor voi prezenți doar 30 de oameni. Premierul Boris Johnson a declarat că a renunțat la prezența la eveniment pentru ca mai mulți membri ai familie să fie acolo. Prințul Philip a decedat vineri în somn, cu doar 2 săptămâni înainte să împlinească 100 de ani. De sâmbăta viitoare vor începe 2 săptămâni de doliu regal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo