Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 03/12/2021 la 10:26 GMT+2

Ion Alexandru a selectat cel mai bun 11 al etapei care tocmai s-a încheiat din Premier League. Victorii pe linie pentru Chelsea, Manchester City și Liverpool. Fiecare are jucători în primul 11 al etapei. Ronaldo a trecut de 800 de goluri înb carieră!

Cristiano Ronaldo esulta durante Manchester United-Arsenal - Premier League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Portar

Ederson (Man City)
Să fii portar la Manchester City este foarte greu! Unii ar spune că stilul de joc de ajută să ai puține șuturi pe poartă și deci multe meciuri fără gol primit. Asta e adevărat, dar reversul medaliei este că poți fi "adormit" de lipsa de activitate. De aceea, Ederson are o misiune complicată. Cu Aston Villa, brazilianul avut o paradă de 2 puncte în minutul 75, în fața puștiului Chukwuemeka care ar putea conta foarte mult în economia campionatului. â

Fundași

Stuart Dallas (Leeds)
Bielsa l-a folosit pe Dallas în cel puțin 4 poziții în ultimii 2 ani. Nord irlandezul este bun în toate! Dallas a jucat fundaș dreapta în partida câștigată cu Crystal Palace și a fost cel mai bun de pe teren. Succesul obținut în prelungiri de Leeds aduce un pic de liniște le Elland Road.
Ruben Dias (Man City)
Primele trei clasate au câte un fundaș central care dă liniște! Manchester City se poate baza pe Ruben Dias. Portughezul a reușit pe Villa Park să coordoneze foarte bine defensiva, dar a și marcat un gol rar: cu un șut de la peste 20 de metri!
picture

Premier League | Rezumatul meciului Aston Villa - Manchester City 1-2

Charlie Taylor (Burnley)
Când te uiți la defensiva echipei lui Sean Dyche ies în evidență Mee și Tarkowski. În ultimele partide, Charlie Taylor a crescut foarte mult. Cu el pe teren, Burnley nu a pierdut ultimele 7 meciuri! Împotriva lui Wolves, Taylor a fost din nou foarte bun și Burnley a scos un 0-0 pe un teren complicat, Molineux.

Mijlocași

Jordan Henderson (Liverpool)
Căpitanul lui Liverpool dă ritmul jocului și uneori reușește să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Cu Henderson sănătos, "cormoranii" au mai multă siguranță în defensivă și un plus la capitolul incisivitate. Formula ideală a lui Klopp la mijloc este, în acest sezon, cu Henderson, Thiago și Fabinho. Toți trei pot alcătui o bloc elastic, capabil să oprească multe atacuri, dar și să desfacă defensive aglomerate. În derby-ul Merseysids, Henderson a dat un gol și o pasă decisivă.
picture

Henderson a deschis scorul în Mereyside Derby cu un șut perfect de la marginea careului

James Maddison (Leicester)
Un lucru e sigur! Maddison și-a revenit. După reușitele din victoriile cu Legia (Europa League) și Watford (Premier League), Maddison a strălucit din nou. Decarul lui Rodgers a fost omul meciului în egalul pe care Leicester l-a obținut la Southampton.
picture

Premier League | Rezumatul meciului Southampton - Leicester 2-2

Mason Mount (Chelsea)
Mount a trecut printr-o perioada mai grea. În afara acelui hattrick din victoria ampla cu 7-0 în fața lui Norwich, Mount nu marcase în acest sezon. Golul, dar mai ales evoluția din meciul cu Watford poate reprezenta un boost de încredere pentru mijlocașul englez. Mount este o piesă grea din angrenajul lui Chelsea și urmează cea mai aglomerată parte a sezonului.
picture

Rezumatul partidei Watford-Chelsea din etapa cu numărul 14 din Premier League

Sergio Reguilon (Tottenham)
Sistemul preferat al lui Conte l-a împins pe Reguilon mai în față, iar spaniolul se simte excelent în rolul de aripă. Reguilon a fost altruist la golul lui Son și per total a respectat tot ce i-a cerut managerul lui Tottenham. Daca va face asta în continuare, Spurs poate fi o candidată serioasă la locul 4.
picture

Rezumatul partidei Tottenham - Brentford, câștigată de londonezi cu 2-0

Atacanți

Diogo Jota (Liverpool)
Are lipici la gol! Diogo Jota uimește fanii cu un simț al porții excelent. E clar, că portughezul nu interpretează jocul cum o face Firmino, dar marchează mai mult și asta îl face mai util. Faza de la golul marcat pe Goodison Park arată că Diogo Jota are imaginație, precizie și "killer instinct".
picture

Rezumatul derby-ului Everton - Liverpool, câștigat fără drept de apel de "cormorani"

Cristiano Ronaldo (Man United)
800, 801. Cristiano Ronaldo nu este în luptă cu recordurile, este în competiție doar cu el! Portughezul a reușit dubla prin care Manchester United a obținut o victorie mare, 3-2 cu Arsenal. Chiar dacă Ronaldo nu a făcut o partidă grozavă joi seara, portughezul și-a făcut treabă și a ajuns la 801 goluri în 1079 de meciuri de fotbal din toate competițiile.
picture

Rezumatul derby-ului Man United - Arsenal! Ronaldo a fost din nou decisiv pentru "Diavoli"

Mohamed Salah (Liverpool)
Doar pe 7 în clasamentul Balonului de Aur, Salah a răspuns pe teren. Egipteanul a fost din nou fantastic! După încă o dublă în derby-ul cu Everton, Salah a ajuns la 19 goluri în primele 19 meciuri jucate, în toate competițiile, pentru Liverpool. "Nu noi îi dăm pase de gol lui Salah, ci el ne transformă în pasatori decisivi. Este letal!" a spus Henderson după meciul câștigat cu 4-1 miercuri seară.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 14-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo