Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 3-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 30/08/2021 la 12:19 GMT+3

Ion Alexandru a selectat cei mai buni jucători din etapa de Premier League care tocmai s-a încheiat. Manchester City are 3 fotbaliști, iar Liverpool și Chelsea asigură fundașii după un meci direct foarte intens pe Anfield.

Ferran Torres de la Manchester City a demontat defensiva lui Arsenal

Credit imagine: Getty Images

Portar

David De Gea (Manchester United)
Spaniolul a avut un meci complicat și a reușit să plece fără gol primit de pe Molineux. 5 parade bune și o dublă intervenție fabuloasă la Saiss l-au trimis pe De Gea în echipa etapei. Disputa a fost între spaniol și Mendy, care a fost fantastic în repriza a doua de pe Anfield, dar faptul că Manchester United s-a impus în deplasare și datorită paradelor lui De Gea a contat decisiv.

Fundași

Antonio Rudiger (Chelsea)
Transformarea spectaculoasă a lui Rudiger continuă! Tuchel a avut la dispoziție 3 fundași centrali, Rudiger, Tomori și Zouma, din care doar germanul a evoluat și a fost păstrat. Meciul intens de pe Anfield l-a scos în evidență pe Rudiger care a reușit prin agresivitate și poziționare să câștige multe dueluri.
picture

Liverpool - Chelsea 1-1. Rezumatul unei partide de colecţie

Virgil Van Dijk (Liverpool)
Nu mă mai satur să admir felul în care Van Dijk organizează tot jocul lui Liverpool. Olandezul a revenit după o accidentare urâtă care l-am ținut departe de fotbal aproape un an și este instant liderul echipei. Are valoare, inteligență și se adaptează foarte bine în momentele grele ale defensivei lui Liverpool. Versatilitatea sa este un punctul său forte și urcările cu mingea la picior produc faze periculoase. Van Dijk a lipsit enorm lui Liverpool, iar revenirea sa este pansamentul de care Klopp avea atât de multă nevoie.
Cesar Azpilicueta (Chelsea)
Căpitanul lui Chelsea a avut o nouă prestație solidă. Spaniolul este în vârful carierei și modul în care coordonează defensiva lui Tuchel este remarcabil. Faptul că Azpilicueta nu are un fizic ce ar trebui să-l recomande pentru postul de fundaș central în acest sistemul cu trei, dar joacă minunat aici este incredibil. Felul în care exploatează orice mică eroare a adversarilor și așteaptă la pândă pentru a recupera este de manual.

Mijlocași

Conor Gallagher (Crystal Palace)
Generația asta de 20-22 de ani crescută de Chelsea este fantastică! Gallagher este la 21 de ani unul dintre cei mai subapreciați mijlocași englezi. Fără punct după primele 2 etape și cu un meci complicat pe terenul liderului surpriză West Ham, Crystal Palace a fost salvată de Gallagher, puștiul pe care Chelsea l-a trimis pentru un sezon sub comanda lui Patrick Vieira.
picture

Premier League | Rezumatul meciului West Ham - Crystal Palace 2-2

Paul Pogba (Manchester United)
Francezul are un start de sezon foarte bun. La Wolverhampton, Pogba a fost pe tot terenul și a demonstrat că el este adevăratul motor al echipei. O conexiune bună cu portughezii Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo o va transforma pe Manchester United într-o echipă foarte periculoasă pentru Manchester City și Chelsea, în lupta pentru titlu.
picture

Wolves - Manchester United 0-1. Rezumatul unei partide în care "lupii" s-au jucat cu ocaziile

Ilkay Gundogan (Manchester City)
În lipsa lui De Bruyne, Guardiola este liniștit. Gundogan poate face cel puțin 90% din ce este capabil belgianul și asta poate fi destul în mare parte din meciurile lui Manchester City. Cu Arsenal, Gundogan a fost scânteia de care a avut nevoie atacul și a tăiat fără foarte mare efort orice tentativă de contră a codașei din Premier League. Toate cele de mai sus au fost completate de golul cu capul de 1-0.
picture

MANCHESTER CITY - ARSENAL 1-0. Gundogan deschide scorul

Demarai Gray (Everton)
Privit mereu că o mare speranță, Gray a avut multe ghinioane și a încheiat în ianuarie o perioadă de 6 ani la Leicester. După doar 12 meciuri la Leverkusen, Gray a revenit în Premier League și s-a descătușat. Rafa Benitez l-a pus în valoare pe englezul de 25 de ani și la Norwich a marcat al doilea gol în 3 etape. Gray poate deveni una dintre surprizele sezonului!
picture

Everton, victorie "de control" pe terenul lui Brighton

Atacanți

Gabriel Jesus (Manchester City)
Două meciuri ca aripă dreapta și două victorii cu 5-0 pentru City. Gabriel Jesus pare că a fost chinuit că număr 9 și aceasta este poziția unde dă cel mai bun randament. Când toți fanii se așteptau ca atacurile lui Guardiola vor înclina terenul în stânga spre Grealish, Gabriel Jesus a străpuns cu hotărâre flancul drept. Brazilianul a avut 2 pase de gol cu Norwich, iar la meciul cu Arsenal a dat gol și l-a servit perfect pe Gundogan. Jesus a dat 43 de goluri la Manchester City, iar echipa sa nu a pierdut niciun meci cu brazilianul printre marcatori.
picture

MANCHESTER CITY - ARSENAL 3-0. Gabriel Jesus face 3-0 după o fază superbă creată cu Jack Grealish!

Michail Antonio (West Ham)
Dorință, determinare, forță și oportunism. Antonio le are pe toate și este în forma vieții. Atacantul englez pare mai bun cu fiecare meci. Cu Newcastle a impresionat, cu Leicester a fost minunat, iar cu Crystal Palace devastator. Antonio este liderul unei echipe care dă impresia că locul 6 din sezonul trecut poate fi îmbunătățit, ceea ce ar fi o performanță senzațională. Antonio este primul fotbalist de la West Ham care reușește 50 de goluri în prima ligă de la Tony Cottee la mijlocul anilor 80.
picture

Premier League | Rezumatul meciului West Ham - Crystal Palace 2-2

Ferran Torres (Manchester City)
Sead Kolasinac, Rob Holding și Calum Chambers ar fi trebuit să fie opriți după meci la ieșirea din stadion și obligați să plătească bilet pentru reprezentația lui Ferran Torres. Spaniolul a terminat meciul cu Arsenal cu 2 goluri și o pasă de gol și Guardiola s-a întrebat "De ce aș avea nevoie de Harry Kane?".
picture

City a distrus-o pe Arsenal! Rezumatul unei partide rușinoase pentru "tunari"

Ferran Torres poate juca în poziția de vârf fals și eficiența sa crește explonențial cu timpul pe care-l petrece la Manchester. Un alt amănunt: are doar 21 de ani!
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 3-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo