Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 35-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 11/05/2021 la 10:12 GMT+3

Ion Alexandru a selectat cei mai buni jucători din etapa de Premier League care tocmai s-a încheiat. Chelsea are 3 fotbaliști după victorie obținută pe terenul echipei care va fi campioană în acest sezon.

Chelsea a uimit din nou printr-un succes cu Man City

Credit imagine: SID

Portar

Edouard Mendy (Chelsea)
Inspirație la încercarea lui Aguero din penalty și siguranță pe tot parcursul meciului de pe Etihad. Acesta este Mendy, portarul pe care Chelsea îl așteaptă de la plecarea lui Cech. Senegalezul are un calm neobișnuit pentru un portar și a ajuns la maturitatea necesară pentru a gestiona meciuri complicate.

Fundași

Ben Godfrey (Everton)
Godfrey este o achiziție foarte inteligentă din partea lui Everton. Fundașul venit de la norwich a dovedit forță și versatilitate. Folosirea sa într-un sistem cu 3 fundași centrali i-a dat mai multă libertate căpitanului Coleman. Everton poate construi o defensivă puternică, iar Godfrey a demonstrat și în meciul câștigat pe terenul lui West Ham că poate fi o soluție excelentă.
picture

Rezumatul partidei West Ham - Everton, care a compromis şansele de Ligă ale "ciocănarilor"

Antonio Rudiger (Chelsea)
Puternic, inspirat și foarte atent la detalii. Acel Rudiger neglijent din perioada Lampard s-a transformat în om de bază sub conducerea lui Tuchel. Neamțul a fost umbra lui Aguero, care a ajuns o singură dată față-n față cu Mendy și și-a bătut joc de oportunitatea din penalty. Rudiger a ajuns la 28 de ani în vârful carierei, iar în partida de pe Etihad a demonstrat că poate fi considerat unul dintre cei mai siguri fundași din Premier League.
James Tarkowski (Burnley)
Tarkowski este elementul de echilibru al echipei lui Sean Dyche. Fundașul din Manchester a jucat perfect pe Craven Cottage și echipa sa obținut punctele prin care poate juca liniștită finalul de sezon. Tarkowski poate face în vara viitoare pasul către o provocare mai mare!

Mijlocași

Eberechi Eze (Crystal Palace)
Eze este un mijlocaș ofensiv care poate desface orice defensivă din lume. Englezul îmi aduce aminte de Ilie Dumitrescu la Mondialul din 94. Incisiv, dezechilibrant și imprevizibil. Eze le are pe toate, iar Crystal Palace este doar o trambulină către un club unde poate câștiga și trofee.
Hakim Ziyech (Chelsea)
Nu toți fotbaliștii care pleacă de la Ajax reușesc la echipe din campionate mai competitive, dar Ziyech are ceva special. Marocanul combină atingerea fină cu sângele rece. Golurile din ultimele meciuri cu Chelsea au demonstrat că poate fi și un marcator de clasă. Ziyech este o achiziție foarte inteligentă din partea londonezilor.
picture

Rezumatul meciului Manchester City - Chelsea 1-2

Thiago Alcantara (Liverpool)
Thiago a mai afost o singură dată în echipa etapei. Chiar la debutul la Liverpool a ordonat perfect jocul campionilor ăe Stamford Bridge. La multe luni distanță, spaniolul cu sânge brazilian a marcat primul gol în tricoul "cormoranilor". Klopp a avut nevoie de un Thiago mult mai implicat, dar calitățile sale nu se "pupă" cu stilul Premier League. Odată cu revenirea lui Henderson, Thiago va avea mai multă libertate și vom vedea dacă știe cum să o folosească.
picture

Rezumatul meciului Liverpool - Southampton 2-0

Stuart Dallas (Leeds)
Dallas este exemplul clasic de fotbalist pe care Bielsa l-a modelat până a scos maxim din calitățile sale. Pornit la sezonul de debut în Premier League ca fundaș lateral, fotbalistul nord-irlandez de 30 de ani a avansat în teren la indicațiile lui Bielsa și rezultatele se văd. Golurile care au adus succesul istoric de pe Etihad au fost continuate cu o evoluție excelentă în meciul cu Tottenham. Dallas a marcat din nou și Leeds va termina sezonul revenirii după 16 ani în Premier League pe o poziție liniștită.
picture

Bielsa, lecție pentru Mason! Rezumatul partidei Leeds-Tottenham 3-1

Atacanți

Adama Traore (Wolves)
Venit de pe bancă, Traore este mai eficient! Intrarea sa la 0-1 cu Brighton a dinamitat jocul. Penetrant și fără complexe, Adama Traore este o armă perfectă atunci când vrei să impingi jocul către poarta adversă. Fotbalistul crescut la celebra Academie La Masia a marcat din nou, iar toate golurile sale din Premier League, 7 la număr, sunt în repriza secundă a meciurilor.
Edinson Cavani (Manchester United)
Ca și Traore, Cavani a fost rezervă, iar intrarea uruguayanului a produs panică în defensiva lui Aston Villa. Cavani este genul de atacant care își obligă colegii să joace mai bine pentru a-l servi în careu. Centrarea de calitate a lui Rashford a fost finalizată în cel mai pur stil Cavani și Manchester United a reușit a 10-a revenire din acest sezon după ce a fost condusă. Cavani a înscris pentru a 5-a oară din postura de rezervă și a egalat un record deținut chiar de Solskjaer la Manchester United. După această nouă evoluție de clasă, clubul de pe Old Trafford a anunțat prelungirea contractului cu Edinson Cavani pentru încă un sezon!
picture

Rezumatul meciului Aston Villa - Manchester United 1-3

Callum Wilson (Newcastle)
Wilson a fost motorul lui Newcastle în cea mai spectaculoasă victorie a sezonului, 4-2 la Leicester. E clar că Steve Bruce are o mare parte de vină după acest an în care Newcastle a demonstrat că are jucători buni, dar stilul nu i-a avantajat.
picture

Rezumatul partidei Leicester - Newcastle 2-4

Fanii echipei din nordul Angliei sunt convinși că dacă West Ham a putut și Newcastle are calitate pentru ca în sezonul viitor să urce considerabil în clasament. Wilson, care a ajuns la 12 goluri în acest sezon, va fi cu siguranță pe St. James' Park. Bruce va rămâne și el?
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 35-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo