Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 5-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 20/09/2021 la 08:52 GMT+3

Ion Alexandru a selectat cei mai buni jucători din etapa de Premier League care tocmai s-a încheiat. Chelsea are trei fotbaliști după victoria cu 3-0 în fața lui Tottenham.

Antonio Rudiger și Timo Werner se bucură după ce au răpus Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Portar

David De Gea (Manchester United)
Spaniolul este într-o formă excelentă și victoria de la Londra cu West Ham i se datorează și lui. De Gea are un salariu uriaș, iar fanii au fost nemulțumiți de evoluțiile sale din ultimele 2 sezoane. Portarul spaniol a reușit să înceapă această stagiune la turație maximă.
picture

Rezumatul meciului dintre West Ham și Manchester United, încheiat cu victoria diavolilor, 2-1

Fundași

Thiago Silva (Chelsea)
Experiență, eleganță, calități de lider și un plasament perfect. Thiago Silva le are pe toate! Brazilianul își încheie cariera cu evoluții fantastice. Thiago Silva a fost cel mai bun om al lui Tuchel într-o nouă victorie mare, 3-0 pe terenul lui Tottenham. Fundașul care împlinește miercuri 37 de ani a reușit și un gol în poarta rivalilor londonezi.
picture

Tottenham - Chelsea 0-1. Thiago Silva deschide scorul pe terenul lui Spurs

Antonio Rudiger (Chelsea)
Neamțul este o stâncă! Rudiger a crescut enorm în ultimul an și dovedește la fiecare meci că are calitățile pentru a deveni unul dintre și mai buni fundași din lume. Fundașul lui Chelsea s-a descurcat foarte bine cu Kane și a reușit să-și treacă numele pe tabela celui scump stadion de fotbal din istorie.
picture

Tottenham - Chelsea 0-3. Rudiger înscrie și el pentru oaspeți în minutul 90+2

Virgil Van Dijk (Liverpool)
3-0 cu Crystal Palace este un scor mult prea amplu pentru Liverpool. Londonezii au avut șanse, iar Van Dijk și Alisson au menținut poarta fără gol primit. Olandezul și-a revenit total după accidentare și este motorul lui Liverpool.
picture

Rezumatul meciului Liverpool - Crystal Palace 3-0, din etapa a 5-a din Premier League

Mijlocași

Ismaila Sarr (Watford)
Este o minune cum a reușit Watford să-l păstreze pe Sarr pentru acest sezon. Senegalezul de 23 de ani este cu o clasă peste coechipieri. Mijlocașul lui Xisco a decis meciul câștigat de Watford pe terenul lui Norwich. Sarr a marcat 2 goluri și a adus a 2-a victorie din acest sezon pentru echipa londoneză.
Douglas Luiz (Aston Villa)
Brazilianul a făcut un meci aproape perfect! Aston Villa a obținut cea mai tare victorie din era post Grealish, 3-0 cu Everton. Douglas Luiz a dat o pasă de gol și a ordonat jocul echipei lui Dean Smith.
picture

Rezumatul meciului Aston Villa – Everton 3-0, în etapa a 5-a din Premier League

Martin Odegaard (Arsenal)
Mikel Arteta avea nevoie de un mijlocaș de creație, iar revenirea lui Odegaard pare să fie soluția pentru acest post. Norvegianul a adus o victorie foarte importantă pentru Arsenal, 1-0 la Burnley. Odegaard a reușit să aducă plusul de calitate de care avea nevoie echipa lui Arteta.
picture

Premier League | Rezumat Burnley - Arsenal 0-1

Marcos Alonso (Chelsea)
Este una dintre marile surprize din 2021. Transformat de Conte într-o piesă de bază, Alonso a scăzut mult după plecarea italianului de la Chelsea. Tuchel l-a reactivat și Alonso face un sezon foarte bun. Spaniolul a fost din nou că un piston pe partea stângă, a pasat decisiv la golul din care Thiago Silva a deschis scorul pe Tottenham Stadium. Marcos Alonso putea marca, dar a fost oprit cu greu de Dier.
picture

Rezumatul meciului dintre Tottenham și Chelsea, încheiat cu victoria oaspeților, 3-0

Atacanți

Leandro Trossard (Brighton)
Brighton are un debut fulminant de sezon, iar Trossard este starul acestei echipe mici, cu un joc foarte frumos. Belgianul a jucat excelent în ultimele 2 etape, iar împotriva lui Leicester a demonstrat că ar putea să primească mai multe șanse la națională. Trossard a centrat perfect la golul victoriei reușit de Welbeck. Brighton este un Leicester în devenire!
picture

Rezumatul meciului Brighton - Leicester, din etapa a 5-a din Premier League

Ivan Toney (Brentford)
În sezonul precent a fost golgheterul din Championship, iar acum Toney pune umărul serios la o nouă surpriză. Brentford a construit cu migală o echipă solidă care sub conducerea danezului Thomas Frank demonstrează că poate fi mai mult decât Leeds în sezonul precedent. Pe Molineux, Toney a dat un gol din penalty, a avut un gol anulat și a dat o pasă decisivă pentru Mbuemo. Toate în 6 minute. Succesul lui Brentford a fost clar, iar londonezii sunt pe locul 9 după 5 etape, peste Arsenal sau Leicester.
picture

Premier League | Rezumat Wolverhampton - Brentford 0-2

Mohamed Salah (Liverpool)
"Regele Egiptului" este liderul unui atac devastator. Salah a dat un gol după o fază lucrată de Klopp și a provocat reușita lui Mane. Ritmul în care marchează egipteanul pentru Liverpool este amețitor și este principalul favoritul la titlul de golgheter în acest sezon.
picture

Salah dublează avantajul lui Liverpool în meciul cu Crystal Palace, în etapa a 5-a

Tot ce trebuie să facă este renunțe la celebrarea golurilor prin scoaterea tricoului. Va primi prea multe galbene și poate rata oportunități importante de a-și mări numărul de goluri.
Echipa Etapei
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo