Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 8-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 19/10/2021 la 12:29 GMT+3

Ion Alexandru a selectat cei mai buni jucători din etapa de Premier League care tocmai s-a încheiat. Mendy și-a demonstrat clasa în poarta lui Chelsea, Salah continuă să uimească, iar Kane s-a trezit.

WATFORD, ENGLAND - OCTOBER 16: Mohamed Salah of Liverpool celebrates with teammates Naby Keita, Trent Alexander-Arnold and Roberto Firmino after scoring their side's fourth goal during the Premier League match between Watford and Liverpool at Vicarage Roa

Credit imagine: Getty Images

Portar

Eduard Mendy (Chelsea)
Mendy a fost îngerul păzitor al lui Chelsea în deplasarea de 7 kilometri până pe stadionul lui Brentford. Senegalezul a ajuns la 20 de meciuri fără gol primit în cele 38 de apariții în Premier League. Mendy a fost uitat în ecuația Balonului de Aur, dar este clar că merita o nominalizare măcar în primii 50. Chelsea este pe primul loc după 8 etape datorită uriașului african care a reușit o nouă prestație de gală sâmbătă seara. "Chelsea a fost norocoasă" a spus după meci managerul lui Brentford. Pentru prima dată în acest sezon nu sunt de acord cu Thomas Frank. Mendy a fost fantastic!
picture

Rezumatul meciului Brentford – Chelsea 0-1. Victorie la limită pentru băieții lui Tuchel

Fundași

Angelo Ogbonna (West Ham)
Italianul a reușit golul victoriei lui West Ham într-o deplasare complicată, dar a pătruns în echipa etapei mai ales datorită prestației defensive. Rondon nu a existat într-un meci în care David Moyes a demonstrat cum a urcat-o pe West Ham între primele echipe ale Angliei. Muncă, multă muncă și inspirație. Toate aceste ingrediente au fost prezente în jocul lui Ogbonna de pe Goodison Park.
picture

Everton – West Ham 0-1. Ogbonna deschide scorul pe Goodison Park pentru "ciocănari"

Caglar Soyuncu (Leicester)
Cel mai slab meci de la revenirea în Anglia făcut de Cristiano Ronaldo. De ce? Soyuncu și Evans l-au anihilat total! Turcul a reușit să apară eficient într-un moment decisiv în fața porții și a prins echipa etapei. Soyuncu a dat trei goluri în tricoul lui Leicester. Două dintre ele au fost cu Manchester United.
picture

Rezumatul unui meci fabulos: Leicester – Manchester United 4-2 pentru "vulpile" lui Rodgers

Romain Saiss (Wolves)
Meciul spectaculos de pe Villa Park a fost marcat de evoluții foarte bune, iar Saiss a demonstrat că Wolves este doar o haltă din cariera sa. Căpitanul naționalei Marocului are 31 de ani, este în vârful carierei și în 2022 poate prinde contractul vieții. Saiss are tot ce-i trebuie pentru jocul din Premier League: determinare, concentrare și un simț de anticipație fantastic. Cu Aston Villa a și marcat golul care a trezit echipa în derby-ul West Midlands.

Mijlocași

John McGinn (Aston Villa)
Scoțianul și-a sărbătorit ziua de naștere cu o evoluție excelentă! Mijlocașul McGinn a dat un gol tipic, cu șut perfect de la distanță, și a dat o pasă de maestru pentru reușita lui Ings. Evoluția lui McGinn nu a fost destul pentru o victorie a echipei sale. Aston Villa a condus cu 2-0 până în minutul 80, dar a pierdut acasă cu Wolves.
picture

Premier League | Rezumatul meciului Aston Villa - Wolves 2-3

Declan Rice (West Ham)
Rice a crescut enorm în ultimii ani. Mijlocașul englez a jucat aproape perfect în meciul cu Everton, unde l-a anihilat pe Doucoure. Francezul a fost excepțional pe Old Trafford, dar Rice l-a "stăpânit" fără emoții în meciul de duminică. Aceasta a fost cheia meciului și West Ham s-a impus pe Goodison Park.
picture

Rezumatul meciului dintre Everton și West Ham. "Ciocănarii", victorie datorită golului lui Ogbonna

Youri Tielemans (Leicester)
Belgianul a dictat ritmul jocului și a marcat un gol a la Ronaldinho împotriva lui Manchester United. Tielemans face un nou sezon foarte bun și va fi greu pentru Rodgers să-l mai țină. Mijlocașul de 24 de ani demonstrează că are valoare de Champions League și este doar o chestiune de timp până când va ajunge acolo. Cu sau fără Leicester!
picture

Leicester – Man United 1-1. Tielemans, gol superb după o eroare în defensivă a lui Maguire

Tanguy Ndombele (Tottenham)
Unde a fost acest Ndombele până acum? Francezul a avut o evoluție aproape de cele de la Lyon, pentru care Tottenham și-a bătut recordul de transfer. Ndombele a marcat un gol minunat și a dominat lupta de la mijlocul terenului, pe St. James Park, cu eleganță și stăpânire de sine. E posibil că noii patroni saudiți să o fi întrebat în timpul meciului pe Amanda Staveley "De ce nu este și el pe lista noastră de achiziții?". Toate golurile lui Ndombele din Premier League (8) au venit în deplasare!
picture

Newcastle – Tottenham 1-1. Ndombele aduce egalarea pentru oaspeți pe St. James Park

Atacanți

Mohamed Salah (Liverpool)
Egipteanul este în vârful carierei și livrează un fotbal stelar. Salah a fost imposibil de oprit sâmbătă și a reușit un nou gol de povestit nepoților. După ce a amețit defensiva ultra lăudată a lui Manchester City, golgheterul la zi din Premier League s-a distrat și cu fundașii lui Watford. E clar că singurul lucru care stă între Salah și Balonul de Aur este evoluția sub nivelul dorit a naționalei Egiptului. Un titlu continental în 2022 și o prestație excelentă la Mondialul din finalul anului viitor l-ar putea pune în fruntea favoriților la cel mai râvnit trofeu individual din fotbal. În Premier League nu sunt emoții, se simte excelent și va continua să conducă Liverpool spre glorie.
picture

Salah, cele mai frumoase două goluri din carieră, în ultimele două meciuri de Premier League

Harry Kane (Tottenham)
490 de minute a așteptat Harry Kane prima reușită din acest sezon de Premier League. Golgheterul sezonului precedent, cu 23 de goluri, Kane are în fiecare debut probleme cu găsirea drumului către poarta adversă. Căpitanul Angliei funcționează pe principiul diesel, iar la Newcastle a fost excelent. Kane s-a descurcat foarte bine și parteneriatul cu Son poate să fie și în acest sezon un punct de referință în Premier League. Tottenham a urcat pe locul 5 după acest succes mai clar decât o arată tabela de le St. James Park. Doar Wayne Rooney (94) are mai multe goluri în deplasările din Premier League decât Kane (88).
picture

Rezumatul meciului Newcastle – Tottenham, încheiat cu victoria lui Spurs, 3-2

Roberto Firmino (Liverpool)
Retrogradat pe bancă după evoluțiile inspirate ale lui Diogo Jota, Firmino a revenit în primul 11 cu o foame mare de gol. Watford a fost adversarul perfect pentru un Bobby Firmino în zi de gol. 3 reușite, toate simple din fața porții, au fost în meniul de sâmbătă la prânz pe care sudamericanul l-a servit pe Vicarage Road.
picture

Rezumatul meciului dintre Watford – Liverpool, încheiat cu 5-0 pentru "Cormorani"

Firmino este primul brazilian din istoria Premier League care reușește mai mult de un hattrick. Precedentul a fost împotriva lui Arsenal, în 2018.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 8-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo