Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 9-a din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 24/11/2020 la 12:35 GMT+2

Ion Alexandru a ales cel mai bun 11 din a 9-a etapă a sezonului 2020-2021. Liverpool, Chelsea, Tottenham și Everton își împart supremația în această etapă.

Roberto Firmino a marcat pentru Liverpool în meciul câștigat cu 3-0 în fața lui Leicester City

Credit imagine: Getty Images

Portar

Hugo Lloris (Tottenham)
Căpitanul campioanei mondiale a făcut un nou meci foarte bun împotriva lui Manchester City! În februarie a salvat un penalty și Tottenham a câștigat cu 2-0, iar acum a fost din nou omul meciului cu 5 șuturi pe poartă apărate. Lloris a contribuit decisiv la revenirea lui Tottenham pe primul loc în Premier League după 6 ani. A fost din nou 2-0 pentru Mourinho în disputa cu Guardiola. Francezul a închis poarta de trei ori din tot atâtea vizite ale lui Manchester City pe noul Tottenham Stadium.

Fundași

James Milner (Liverpool)
Milner este omul bun la toate la Liverpool și fanii îl iubesc pentru asta. Absența lui Trent Alexander-Arnold nu s-a simțit într-un meci capital. Milner și-a făcut treaba excelent pe postul de fundaș dreapta și a pasat decisiv în victoria cu 3-0 în fața liderului de la ptrimul fluier al etapei a 9-a, Leicester City.
Eric Dier (Tottenham)
Aruncat de multe ori într-o luptă care nu-i convine, la mijlocul terenului, Eric Dier a revenit grație inspirației lui Mourinho pe poziția sa naturală. Ca fundaș central, lângă Alderweireld, Dier se simte bine și a fpcut un meci solid împotriva lui Manchester City. Și datorita lui Dier, Spurs are cea mai bun defensivă din Premier League!
picture

Tottenham - Manchester City 2-0 | Rezumatul meciului

Kurt Zouma (Chelsea)
S-a spus că Zouma joacă mai bine în acest sezon pentru că îl are lângă el pe Thiago Silva. Ei bine, Zouma s-a maturizat în acest sezon și poate face meciuri bune și lângă Rudiger. Meciul bun făcut la Newcastle întărește moralul lui Zouma, care devine încet dar sigur unul dintre cei mai buni fundași centrali din campionatul englez.
Andy Robertson (Liverpool)
Accidentat în meciul echipei naționale a Scoției, Robertson a tras de el și a fost pe teren cu Leicester. Mai mult decât atât, căpitanul Scoției a fost la nivelul său obșnuit, adică pasă de gol și evoluție fără greșeală în defensivă. "Robbo" este unul dintre jucătorii lui Liverpool care inspiră teamă adversarilor. Agresivitatea scoțianului arată, de multe ori, drumul către succes pentru "cormorani".

Mijlocași

Curtis Kones (Liverpool)
La doar al treilea meci ca titular la Liverpool, Curtis Jones a arătat de ce Klopp are de unfde alege și când vine vorba de jucătorii crescuți în propria curte. Jones are doar 19 ani, iar ămpotriva lui Leicester a arătat o maturitate deosebită. Mijlocașul crescut de Liverpool a jucat bine pe ambele faze și a contribuit decisiv la golul doi cu pasă lungă foarte precisă pentru Andy Robertson.
picture

Rezumatul partidei Liverpool - Leicester. Meci de colecţie făcut de trupa lui Klopp

N'Golo Kante (Chelsea)
Eficient! Campionul mondial a redevenit "caracatița" de la mijlocul terenului de care are nevoie Lampard. Kante a fost liderul de la mijlocul terenului în partida de la newcastle. Francezul este un jucător extraordinar, iar de evolușia sa depinde fortate mult și progresia lui Chelsea ăn acest sezon.
Abdoulaye Doucoure (Everton)
La Everton, James Rodriguez este omul de creație, Allan "distrugătorul", iar Doucoure le poate face pe amândouă. Francezul de 27 de ani care încă așteaptă un telefon de la Deschamps a făcut un meci excelent pe Craven Cottage. Doucoure poate fi elementul surpriză pe care Ancelotti să-l arunce în lupta pentru top 6 în acest sezon epuizant.
Dominic Calvert-Lewin și Lucas Digne au fost cei mai buni jucători lui  Everton
Lucas Digne (Everton)
Căpitan în absența lui Seamus Coleman, Digne a fost devastator pe banda stângă. Francezul adus de la Barcelona a reușit două pase de gol și de la sosirea sa în 2018 la Everton, doar alți doi fundași au mai multe assisturi în Premier League, "vecinii" de la Liverpool Alexander-Arnold și Robertson. În sistemul cu trei fundași pe care Ancelotti în încearcă în această perioadă, Digne este potrivit pentru că aleargă foarte mult și poate să-și pună în valoare și calitățile ofensive.

Atacanți

Dominik Calvert-Lewin (Everton)
A fost norocos la primul gol și inspirat la al doilea! Calvert-Lewin este golgheterul Premir League după o nouă etapă foarte bună în care a fost omul potrivit la locul potrivit pentru Everton. După trei înfrângeri consecutive, Everton a câștigat la Londra, cu Fulham, grașie dublei lui Calvert-Lewin.
Bobby Firmino (Liverpool)
În lipsa lui Salah, fanii lui Liverpool s-au așteptat ca Mane să livreze, dar Firmino a luat meciul cu Leicester pe cont propriu. Brazilianul s-a completat excelent cu Diogo Jota și a marcat în victoria clară, 3-0 cu Leicester. Eficiența lui Bobby n-a fost cote ridicate în 2020, dar iată că el a fost la nivel maxim atunci când golgheterul a fost atacat de virusul anului la nunta fratelui.
Echipa etapei 9, Premier League
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo