Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei cu numărul 11 din Premier League

Ion Alexandru

Publicat 08/11/2021 la 12:54 GMT+2

Ion Alexandru a selectat cel mai bun 11 al etapei care tocmai s-a încheiat din Premier League. Manchester City a re 3 fotbaliști după demonstrația de forță de pe Old Trafford, iar West Ham are 2 după ce a învins la capătul unui meci intens pe Liverpool.

Bernardo Silva of Manchester City celebrates after scoring their side's second goal during the Premier League match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

Portar

Nick Pope (Burnley)
Burnley a dat o mare lovitură pe Stamford Bridge! Egalul cu iz de victorie a fost obținut cu un Nick Pope într-o formă fantastică. Campionii Europei au încercat să-l învingă din toate pozițiile, dar Pope a fost imperial. Portarul lui Burnley nu a fost convocat de Southgate pentru următoarea acțiune a echipei naționale, iar răspunsul lui Pope a venit la Londra, unde a oprit liderul Chelsea.
picture

Chelsea - Burnley 1-1. Rezumatul partidei

Fundași

Joao Cancelo (Man City)
O nouă demonstrație de forță a lui Manchester City a fost orchestrată de Joao Cancelo. Portughezul a provocat autogolul lui Bailly și a jucat excelent pe toată durata partidei. Cancelo este unul dintre fotbaliștii care au înflorit sub conducerea lui Guardiola, iar pe Old Trafford a jucat la turație maximă.
picture

Apărarea lui United a rezistat doar 7 minute cu City! Bailly a marcat în propria poartă

Ruben Dias (Man City)
Ca de la portughez la portughez, Ruben Dias l-a redus la tăcere pe Cristiano Ronaldo. 5 Baloane de Aur au fost pulverizate în fața unui fundaș atât de precis. Cel mai bun jucător din ultima ediție a Premier League, Ruben Dias a fost impecabil în derby-ul orașului Manchester.
picture

United - City 0-2! Rezumatul și analiza meciului: Guardiola, mat la Solskjaer

Kurt Zouma (West Ham)
London Stadium a aclamat un erou improbabil! West Ham - Liverpool a fost dominat de Kurt Zouma. Francezul, pe care Tuchel l-a considerat mai slab decât Chalobah și l-a trimis la West Ham, a făcut un meci fantastic în fața lui Salah sau Mane. Zouma a și marcat golul decisiv al victoriei mari obținute de echipa lui Moyes. West Ham a urcat pe locul 3 și visează frumos! 9 din cele 10 goluri date de Zouma în Premier League au fost cu capul.
picture

Meci memorabil la Londra: West Ham - Liverpool 3-2. Rezumatul partidei

Mijlocași

Pablo Fornals (West Ham)
Spaniolul a făcut un meci foarte inteligent în spatele vârfului Antonio. Fornals a marcat golul care a dezechilibrat-o pe Liverpool la capătul unui contraatac orchestrat de Bowen. În 5 meciuri jucate împotriva lui Liverpool, Fornals are deja 3 goluri!
Conor Gallagher (Crystal Palace)
O nouă prestație de vis pentru puștiul crescut de Chelsea. Wolves a venit pe Selhurst Park după o serie excelentă de 5 meciuri fără înfrângere. Gallagher și Zaha au marcat și au fost din nou motoarele lui Vieira. Dacă în naționala Angliei este chemat Tammy Abraham de la Roma de ce să nu spere și Gallagher?
picture

Premier League | Crystal Palace - Wolves 2-0

Mathias Normann (Norwich)
Norwich nu a condus pe nimeni în Premier League la ultimele 14 apariții și nu marcase niciodată mai mult de un gol în ultimele 28 de partide. Normann fost magnific la mijlocul terenului și a condus echipa de pe ultimul loc la prima victorie a sezonului. Succesul de pe terenul Brentford nu l-a ajutat deloc pe Daniel Farke. Managerul german a fost demis, dar oricine vine în locul său se va putea baza pe Mathias Normann.
picture

Premier League | Norwich a obținut prima victorie după 2 ani în Premier League, 2-1 cu Brentford

Emile Smith Rowe (Arsenal)
Smith Rowe onorează tricoul cu numărul 10. Puștiul crescut la academia lui Arsenal este din ce în ce mai bun, iar Arteta știe că poate deveni un star. Smith Rowe este doar al 4-lea fotbalist din istoria lui Arsenal care marchează în 3 meciuri consecutive din Premier League înaintea vârstei de 22 de ani. Ceilalți trei sunt Nicolas Anelka, Jose Antonio Reyes și Cesc Fabregas.
picture

Arsenal, de neoprit! De la 0-5 cu City, are 9 victorii şi 2 egaluri, în toate competiţiile

Atacanți

Raphinha (Leeds)
Leeds nu este la nivelul sezonului trecut, dar Raphinha face tot posibilul să demonstreze că este un fotbalist care merită mai mult decât o luptă pentru evitarea retrogradării. Brazilianul a dat 45% dintre golurile lui Leeds din acest sezon și este deja între oamenii chemați la naționala carioca. Raphinha va fi greu de ținut pe Elland Road în vara viitoare.
picture

Premier League | Leeds - Leicester 1-1. Raphinha și Barnes au marcat goluri frumoase

Bernardo Silva (Man City)
9 fals? Nu, 9 bun! Bernardo Silva a fost jollyjoker-ul prin care Guardiola l-a surprins pe Solskjaer. Portughezul este cel mai bun fotbalist de atac al lui Manchester City în acest sezon și demonstrează că poate fi un marcator. Bernardo Silva a profitat de o eroare colectivă a defensivei lui Manchester United și a închis definitiv discuția învingătoarei în derby-ul de pe Old Trafford. E de altfel, un stadion pe care se simte foarte bine. Portughezul a ajuns la 3 reușite în "Teatrul Viselor".
picture

City a distrus-o pe United în 45 de minute! De Gea, 5 intervenții salvatoare în 8 minute

Harvey Barnes (Leicester)
Primul gol după aproape 9 luni pentru Barnes și ce gol! Harvey revine după o accidentare urâtă și poate fi un om important în angrenajul lui Rodgers, așa cum a fost în sezonul precedent. Au fost doar 73 de secunde între cele două goluri de pe Elland Road, iar Barnes a câștigat concursul de frumusețe cu Raphinha.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei cu numărul 11 din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo