Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei cu numărul 24 din Premier League

Ion Alexandru

Actualizat 16/02/2021 la 07:09 GMT+2

Ion Alexandru a selectat cei mai buni jucători din etapa de Premier League care tocmai s-a încheiat. În această săptămână avem un mix foarte interesant între jucători consacrați și debutanți.

Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)

Credit imagine: Getty Images

Portar

Emiliano Martinez (Aston Villa)
Argentinianul a devenit un obișnuit al echipei etapei. Evoluțiile lui Emi Martinez sunt excepționale și merită premiate. La Brighton, gazdele au încercat din toate pozițiile, dar s-au lovit de zidul Martinez. Portarul venit de la Arsenal a scos 9 șuturi pe poartă și a ajuns la 12 partide fără gol primit în acest sezon.

Fundași

Matt Lawton (Burnley)
Apărarea este punctul forte al lui Burnley. Sean Dyche a construit un bloc defensiv care a încasat mai puține goluri decât Liverpool sau Everton până acum și Lawton a fost starul ei pe Selhurst Park. Lawton a marcat după 2876 de zile în Premier League și asta nu poate fi trecut cu vederea, mai ales că și-a făcut treaba bine și pe postul său natural.
picture

Rezumatul meciului Crystal Palace - Burnley 0-3

John Stones (Manchester City)
Revilimentul lui John Stones este remarcabil. Fundașul englez este mai bun de la meci la meci și contribuie decisiv la strângerea lacătului defensiv pe care Guardiola l-a rafinat în ultimele 2 luni la Manchester City. Cu Tottenham, Stones a fost excelent în fața unor adversari de temut, Kane și Son.
picture

Rezumatul meciului Manchester City - Tottenham 3-0

Issa Diop (West Ham)
La primul meci ca titular în Premier League după 2 luni, Diop i-a demonstrat lui Moyes că este o variantă bună pentru viitor. Diop a fost om de bază în apărare și a marcat un gol în succesul de pe teren propriu cu Sheffield.

Mijlocași

Jesse Lingard (West Ham)
Lingard s-a transformat total față de ultima perioadă de la Manchester United. Transferul la West Ham îi priește și dorința sa de a demonstra că mai are ceva de spus în Premier League se vede în fiecare fază. Lingard se luptă excelent și are un aport esențial la succesele londonezilor. West Ham a reușit s-o scoată pe Liverpool din top 5.
Wilfried Ndidi (Leicester)
19 mingi recuperate! Ndidi a demontat construcția lui Liverpool și până la urmă echipa sa a reușit un succes improbabil, la cum a decurs jocul în primele 75 de minute. Nigerianul de 23 de ani are o intuiție deosebită și va fi unul dintre cei mai buni "recuperatori" din lume.
picture

Premier League Show, după Leicester - Liverpool 3-1: 2 jucători ai lui Klopp, "din alt film"

Ilkay Gundogan (Manchester City)
2021 este până acum anul lui Gundogan in fotbal. Neamțul a preluat excepțional atribuțiile ofensive ale accidentatului De Bruyne și este liderul unei echipei care pare de neoprit în acest moment. Gundogan are la fel de multe goluri ca Lewandowski și mai multe decât Messi în acest debut fantastic de an și evoluția sa din meciul cu Tottenham a fost din nou stelară.
Harvey Barnes (Leicester)
Creșterea lui Barnes este evidentă, iar faptul că a ajuns la 12 goluri în acest sezon, în toate competițiile, este o oglindă a acestei progresii. Harvey Barnes a fost încă o dată un jucător pivotal în succesul lui Leicester, 3-1 cu Liverpool. Incursiunile sale au destabilizat defensiva lui Klopp, iar golul a venit pe fondul unui joc foarte bun.
picture

Rezumatul meciului Leicester - Liverpool 3-1

Atacanți

Timo Werner (Chelsea)
E clar că venirea lui Tuchel este un avantaj pentru Werner, iar evoluțiile sale au crescut de la schimbarea lui Lampard. Werner a încheiat seria de 14 meciuri fără gol cu o reușită în poarta lui Newcastle. În meciul de luni seară, atacantul german a dat și pasa decisivă care a deblocat scorul. Giroud a marcat primul pe Stamford Bridge și Chelsea a urcat pe locul 4.
Pierre Emerick Aubameyang (Arsenal)
Golgheterul s-a întors! Hattrickul reușit de Ziua Îndrăgostiților a fost cadoul lui Aubameyang pentru fanii lui Arsenal. Căpitanul a avut în față o defensivă penetrabilă, dar asta este doar o parte a explicației pentru evoluția sa entuziasmantă. Aubameyang a arătat ca în sezoanele precedente și fanii din nordul Londrei speră din nou la o revenire spectaculoasă în clasamentul din Premier League.
picture

Rezumatul meciului Arsenal - Leeds 4-2

Josh Maja (Fulham)
Crescut de Sunderland, Josh Maja a ajuns la Bordeaux. Atacantul de 21 de ani a dat 11 goluri în Ligue 1 și revenirea în fotbalul englez a fost fantastică. Maja a reușit dubla prin care noua sa echipă, Fulham s-a impus spectaculos pe Goodison Park.
Maja poate fi un atacant foarte interesant pentru viitor!
Echipa etapei
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo