Portar

Jordan Pickford (Everton)
Jordan Pickford a fost agresat de fanii lui Liverpool, după ce l-a accidentat grav pe Van Dijk în tur. Răspunsul a venit pe Anfield, unde Pickford a fost jucătorul meciului. Portarul lui Everton a fost de netrecut în prima victorie a lui Everton pe terenul rivalei din oraș după 22 de ani! Liverpool a avut 6 șuturi pe poartă, iar Pickford a blocat tot!
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, șocat de diferența de joc dintre meciul cu Iran și cel cu SUA! "Total în contrast"
25/11/2022 LA 21:50

Fundași

Timothy Castagne (Leicester)
Adus de la Atalanta, fundașul belgian s-a integrat excelent la Leicester. Castagne a fost mereu un jucător versatil care se poate adapta pe ambele benzi. Castagne este fundaș stânga, dar a jucat excelent pe dreapta într-o deplasare complicată, pe Villa Park. Belgianul a aflat înaintea meciului ca a scăpat de Grealish și a jucat foarte bine.

Premier League. Aston Villa - Leicester 1-2. Victorie prețioasă pentru formația lui Brendan Rodgers

Michael Keane și Ben Godfrey (Everton)
Salah, Firmino și Mane au fost aproape invizibili în fața cuplului Keane - Godfrey. Fundașii lui Ancelotti au fost stâlpii acestei victorii istorice obținute de către Everton. Keane a fost foarte sigur și atent, în timp ce Godfrey l-a completat cu o evoluție atletică și fără greșeală.

Premier League. Liverpool - Everton 0-2. Rezumatul derby-ului de pe Anfield

Harry Maguire (Manchester United)
Cel mai scump fundaș din istorie continuă sezonul în care face greșeli copilărești completate de evoluții perfecte în restul de 90+ minute. Maguire este un fundaș puternic și cu o prezență impozantă. În victoria cu Newcastle, Maguire a reușit prima pasă de gol oe Old Trafford.

Mijocași

https://i.eurosport.com/2020/11/14/2936768.jpg
Fernandinho (Manchester City)
Fernandinho are aproape 36 de ani! Și ce dacă? Brazilianul dovedește că poate să joace mult și bine în Premier League. Fernandinho a dictat jocul la mijlocul terenului pe Emirates din Londra.
Declan Rice (West Ham)
Căpitanul celei mai bune formații din Londra nu are cum să lipsească din echipa etapei. Rice a fost excelent la mijlocul terenului în fața unui adversar cu mulți jucători de calitate. Declan Rice este inima unei echipe care a surprins pe toată lumea în acest sezon, West Ham United.

Premier League | West Ham - Tottenham 2-1. Victorie uriașă pentru trupa lui Moyes

Zambo Anguissa (Fulham)
Fulham este într-o cursă de salvare de la retrogradare și Anguissa muncește din greu pentru fiecare minge la mijlocul terenului. Mijlocașul lui Fulham a fost cel mai bun om de pe teren la mai multe meciuri până acum, dar este la prima apariție în echipa etapei, după evoluție excelentă din victoria cu Sheffield.

Fulham - Sheffield United 1-0. Gazdele speră în continuare la salvarea de la retrogradare

Atacanți

Marcus Rashford (Manchester United)
Golul lui Rashford cu Newcastle este o adevărată bijuterie! Atacantul englez este într-o formă foarte bună, iar parteneriatul de succes cu Bruno Fernandes o menține pe Manchester United pe locul 2.
Citește și:
Raheem Sterling (Manchester City)
Arsenal are coșmaruri cu Sterling. În ultimele 2 sezoane, englezul a marcat și în tur și în retur împotriva "tunarilor". De această dată, pe Emirates, a înscris golul victoriei după o atipică lovitură de cap. Sterling este în mod natural un fotbalist de bandă, dar în desenul tactic imaginat de Guardiola poate deveni oricând un "9 fals".

Premier League. Arsenal - Manchester City 0-1. Rezumatul meciului de pe Emirates

Harvey Barnes (Leicester)
Creșterea lui Barnes este accelerată. Mijlocașul ofensiv face ce vrea în bandă și a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Doar Vardy a marcat mai mult decât el la Leicester și Southgate are o "problemă". Selecționerul Angliei nu are cum să-l omită pe Harvey Barnes din lotul pentru Europeanul din vară. Dar pe cine scoate?!
https://i.eurosport.com/2021/02/22/3000406.jpg
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06
Cupa Mondială FIFA
It’s coming home? Englezii dau totul pentru Cupa Mondială. "Stau și în poartă dacă trebuie"
19/11/2022 LA 14:37