Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jamie Carragher: "Transferul lui Jamie Vardy la Leicester este cel mai bun din istorie"

Ion Alexandru

Publicat 13/02/2021 la 09:50 GMT+2

Aducerea lui Vardy de la Fleetwood pentru 1 milion de lire a fost o uriașă lovitură dată de Leicester. Fostul căpitan de la Liverpool, Jamie Carragher consideră că aducerea lui Vardy este mai importantă chiar ca transferurile lui Eric Cantona, Virgil Van Dijk sau Yaya Toure.

Jamie Vardy i-a adus un nou succes mare lui Leicester City, de această dată la Leeds

Credit imagine: Getty Images

Jamie Vardy a semnat în 2012 cu Leicester pentru doar 1 milion de lire și a jucat un rol esențial în titlul miraculos câștigat de Leicester. În plus, Vardy are deja 114 goluri în Premier League și conduce la 34 de ani echipa lui Brendan Rodgers în lupota pentru un loc de Champions League și în 2021.
La sosirea lui Vardy, Leicester era o echipă banală din Championship și acum terorizează marile formații din Premier League.
Citește și:
Carragher este convins că Vardy merită să considerat mai influent în ccea ce privește creșterea valorică a echipei sale decât Eric Cantona la Manchester United, Yaya Toure la Manchester City sau Virgil Van Dijk la Liverpool.
Jamie Vardy a fost golgheterul Premier League în sezonul 2019-2020
"Nu există un alt jucător care să fii influențat soarta unui club atât de mult ca Vardy. Povestea sa este unică. Cantona, Toure sau Van Dijk au ajuns în echipe contrite pentru succes. Vardy este cel care a adus dorința de victorie li trofee la Leicester" a scris Jamie Carragher în editorialul său din ziarul englez Telegraph.
picture

Leicester - Liverpool de la ora 14.30, Eurosport 1

Vardy revine ca titular la meciul cu Liverpool

Jamie Vardy nu a jucat în trei meciuri din Premier League din cauza unei accidentări. Golgheterul lui Leicester a fost pe teren în ultimele 30 de minute ale partidei pe care Leicester a terminat-o la egalitare pe Molineux din Wolverhampton, acum o săptămână.
Program Premier League
Vardy este anunțat titular la meciul cu Liverpool, care va fi de la ora 14.30 pe Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo